جذب ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مشارکتهای مردمی در چهارمحال و بختیاری
ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموع تعهد استان در جذب مشارکتهای مردمی حدود ۴۷ میلیارد تومان بود، گفت: تا تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مشارکتهای مردمی در سالجاری جذب شد. علی ملکپور ۲۸ اسفندماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به
ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموع تعهد استان در جذب مشارکتهای مردمی حدود ۴۷ میلیارد تومان بود، گفت: تا تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مشارکتهای مردمی در سالجاری جذب شد.
علی ملکپور ۲۸ اسفندماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اعتمادسازی از مهمترین ارکان در مجمموعه کمیته امداد خمینی(ع) است، اظهار کرد: حدود ۶۰ درصد منابع مالی این نهاد از منابع تعهدی و که همان محل مشارکتهای مردمی است تامین و مابقی نیز از محل منابع دولتی تامین میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموع تعهد استان حدود ۴۷ میلیارد تومان بود، گفت: تا تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مشارکتهای مردمی در سالجاری جذب شد.
وی با بیان اینکه ۹۳ مرکز نیکوکاری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، افزود: از این تعداد ۴۷ مرکز نیکوکاری بامحوریت مساجد فعالیت میکنند، امسال میزان درآمد جشن نیکوکاری بیش از ۱۲ میلیارد تومان بود که در بین خانوادههای نیازمند توزیع شد، نیاز جامعه با توان مالی نهاد متفاوت و نمیتوانیم با این منابع مالی تمام نیازها را پوشش دهیم.
ملکپور با بیان اینکه ۴۳ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با جمعیت تحت پوشش موقت این نهاد، حدود ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات این نهاد هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری گفت: بهرهمندی ۱۳۰۰ خانوار از خدمات بیمه تامین اجتماعی، ۱۱۴ مورد ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار، کمک به کودکان مبتلا به سوءتغذیه در قالب کارت شارژ برای افراد تحت حمایت و غیرتحت حمایت و تامین ۱۰۰۰ مورد جهیزیه برای دختران تحت حمایت از جمله اقدامات صورت گرفته کمیته امداد امام خمینی(ره) استان است.
وی بیان کرد: امسال با همکاری خیران ۸۰۰ مورد تبلت، گوشی هوشمند و لپتاپ تحویل خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد شد، تهیه این اقلام هزینه بالایی دارد و امکان تهیه این اقلام برای تمامی دانشجویان و دانشآموزان تحت پوشش این نهاد وجود ندارد
ملکپور با اشاره به اینکه یکی از وظایف ذاتی کمیته امداد در حوزه مسکن توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت است، عنوان کرد: اگر مشکل مسکن مددجویان برطرف شود، میتوان گفت توانمندی صورت گرفته است، از طریق تفاهمنامه منعقد شده از سوی مرکز با سپاه در قالب مسکن مددجویان، سهمیه استان ۲۸۴ مسکن بود که ۹۰ درصد آن تحویل خانوادهها شده و ۱۰ درصد باقیمانده قرار است تا پایان اسفندماه یا فروردینماه سال ۱۴۰۰ تحویل داده شود.
مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری تحویل ۵۰۰ مسکن شهری و روستایی به خانوادههای تحت حمایت با حضور رئیس کمیته امداد و انجام ۷۰۳ مورد تعمیرات مسکن را از اقدامات حوزه مسکن برشمرد و گفت: بخشی از اعتبارات مسکن از طریق خیرین تامین شد که در این زمینه از سوی دو خیر از خارج کشور حدود سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کمک صورت گرفت که تعهد مرکز برای سال آینده ۲۵۰۰ مسکن برای خانوادههای تحت حمایت است که نیازسنجیها انجام شده است.
ملکپور با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی و اساسی کمیته امداد اشتغال و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت است، تصریح کرد: با توجه به آمار بالای بیکاری در استان، امسال ۲۳ طرح اشتغال خرد و پایدار از سوی این نهاد در استان انجام شد، از طرفی چهارمحال و بختیاری جزو استانهایی بوده که ۱۰۰ درصد سهمیه در بحث کاریابی را جذب کرده و خوشبختانه ۱۰۰۰ خانوار در سال جاری به خودکفایی رسیدند، همچنین برنامه امداد برای سال آتی اجرای ۵۰ هزار طرح اشتغال در استان است.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات کمیته امداد، بیان کرد: وام کارگشایی فاقد کارمزد بوده و سال آینده کارمزد آن از طریق خیرین پرداخت خواهد شد، علاوه بر این، تسهیلات اشتغال از محل تبصره ۱۶ بوده که ۱۰۰ درصد منابع جذب شده است که این امر به دلیل ارتباط امداد با کارگروههای مختلف، اشتغال و اقتصاد مقاومتی بوده است.
انتهای پیام
.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰