اثرات پروبیوتیکها در کاهش واگیری کرونا بررسی میشود
طی وبیناری اثرات ایمنیبخش پروبیوتیکها در کاهش واگیری بیماری کرونا بررسی خواهد شد. به گزارش ایسنا، ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان برگزاری “وبینار بینالمللی پروبیوتیک و کووید ۱۹” است که طی آن اثرات ایمنی بخش پروبیوتیکها که با ارتقای سطح ایمنی بدن نقش تاثیرگذاری در کاهش واگیری بیماری کرونا دارد، بحث
طی وبیناری اثرات ایمنیبخش پروبیوتیکها در کاهش واگیری بیماری کرونا بررسی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان برگزاری “وبینار بینالمللی پروبیوتیک و کووید ۱۹” است که طی آن اثرات ایمنی بخش پروبیوتیکها که با ارتقای سطح ایمنی بدن نقش تاثیرگذاری در کاهش واگیری بیماری کرونا دارد، بحث و تبادل نظر خواهد شد.
هدف از برگزاری این وبینار گردهمایی متخصصان علم پروبیوتیک و به اشتراکگذاری تحقیقات آنها در این حوزه است. این رویداد فناورانه ۲۰ و ۲۱ اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، پروبیوتیکها نوعی باکتری مفید برای بدن ما خصوصا برای دستگاه گوارش هستند که باعث کنترل عفونتها و التهاب روده از طریق کنترل رشد باکتریهای خطرناک میشوند. محققان این باکتریهای خوب را میکروارگانیسمهایی توصیف کردند که برای میزبان خود (که بدن ما است) مزایای زیادی از نظر سلامتی دارند. پروبیوتیکها تعادل بین باکتریهای «خوب» و «بد» را برقرار میکنند و این باعث عملکرد بهتر بدن ما میشود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰