کد خبر : 107635
تاریخ انتشار : شنبه 29 آبان 1400 - 20:34

استاندار: بیش از ۱۵ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی درگیر سیلاب شدند

استاندار: بیش از ۱۵ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی درگیر سیلاب شدند

استاندار خراسان شمالی گفت: بیش از ۱۵ هزار نفر از جمعیت این استان طی چند روز اخیر درگیر سیلاب شدند. به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، محمد علی شجاعی در نشست ستاد بحران استان با بیان این که با شدت گرفتن بارندگی ها در دو روز اخیر در این استان ۱۷ روستا با جمعیتی بالغ

استاندار خراسان شمالی گفت: بیش از ۱۵ هزار نفر از جمعیت این استان طی چند روز اخیر درگیر سیلاب شدند.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، محمد علی شجاعی در نشست ستاد بحران استان با بیان این که با شدت گرفتن بارندگی ها در دو روز اخیر در این استان ۱۷ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار نفر درگیر سیلاب شدند، افزود: دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و وزیر کشور پیگیری های متعددی برای اقدامات لازم مناطق سیل زده استان داشتند و اعتباراتی را نیز تخصیص دادند.

وی ادامه داد: با توجه به این که وقوع سیلاب و کولاک در این استان بسیار شدیدتر از استان گلستان است، به طوری که ۶۰ تیر برق از دسترس خدمات خارج شدند که با اقدامات انجام شده تعمیرات لازم انجام شد و هم چنین هیچ روستایی مشکل گاز ندارد و راه های دسترسی هم برای رفت و آمد عموم بازگشایی شده است.

شجاعی در ارتباط با اقدامات لازم برای عشایر استان نیز اظهار کرد: عشایر استان که در مراوه تپه استان گلستان مستقر هستند، هم از طریق زمینی و هم به وسیله بالگرد هلال احمر، امدادرسانی شدند.

وی ادامه داد: اقلام مورد نیاز عشایر مستقر در این استان نیز به زودی از سوی سازمان هلال احمر تامین و توزیع می شود.

نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: مواد غذایی، تجهیزات و چادر برای روستاهای شمال شهرستان مانه و سملقان به خصوص کهنه جلگه ارسال شده هرچند که بخش عمده مشکلات ناشی از جاری شدن سیل به دلیل نبود زیر ساخت های لازم در روستاهاست.

وی در ارتباط با آخرین وضعیت روستاهای سیل زده استان و تدابیر انجام شده اظهار کرد: با تخصیص اعتبارات در سطح ملی می توانیم بخشی از نداشته های استان را در حوزه مدیریت بحران برطرف کنیم.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: مقرر شد تا میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب و تجهیزات مورد نیاز روستاها را برآورد کرده و به وزارت کشور اعلام کنیم تا در چند روز آینده بتوانیم حوزه خدمات رسانی را کامل به سرانجام برسانیم.

وی اظهار کرد: تلاش شده تا با کنترل روان آب و سیلاب بتوانیم شاهد خسارت کمتر مالی و جانی در روستاهای درگیر سیلاب باشیم ضمن آن که خدمات رسانی های متعددی به روستاها در حال انجام است.

شجاعی خاطرنشان کرد: تا ۱۵ اردیبهشت ماه به تمام دستگاه های اجرایی استان زمان داده ام تا در قالب تدوین برنامه ای مدون مشکلات این حوزه را برطرف کنند.

وی تاکید کرد: معاون اول رئیس جمهور و وزیر کشور پیگیر اقدامات مناطق سیل زده خراسان شمالی هستند.

استاندار خراسان شمالی بر آمادگی تمام مدیران ستاد بحران تاکید کرد    

استاندار خراسان شمالی در ادامه برای مقابله با سیل احتمالی بر آمادگی تمام مدیران ستاد بحران استان تاکید کرد.

وی گفت: تمام مدیران ستاد بحران باید نسبت به وضعیت پیش آمده ناشی از وقوع سیلاب در برخی مناطق حساس باشند و به طور مستمر تحلیل گزارش های هواشناسی را جویا شوند تا بر مبنای آن اقدامات لازم را انجام دهند.

شجاعی به مدیران ستاد بحران استان دستور داد تا بر مبنای گزارش های هواشناسی که فقط از خود این سازمان دریافت می کنند تصمیمات لازم را اتخاذ کنند و از رفت و آمدهای بی دلیل به مناطق سیل زده هم جلوگیری شده و تمام توان صرف امدادرسانی شود.

وی در خصوص اتفاقات اخیر وقوع سیلاب در استان گلستان نیز گفت: ضمن اینکه نباید از استان غافل شد، باید به اوضاع نابه سامان استان گلستان نیز کمک کرد.

شجاعی در ادامه سخنان خود از مدیران ستاد بحران خواست تا وضعیت سدهای استان، آبرسانی، برق رسانی، گازرسانی مورد بررسی قرار گیرد تا هیچ خانواده ای به دلیل وقوع سیلاب در شرایط حاضر دچار مشکل نشود.منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار