کد خبر : 162945
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 آذر 1400 - 18:20

انتقاد از نبود بانک اطلاعات مرتبط با فعالیت‌ انجمن‌های علمی در وزارت بهداشت

انتقاد از نبود بانک اطلاعات مرتبط با فعالیت‌ انجمن‌های علمی در وزارت بهداشت

در جلسه ارائه گزارش و بررسی فعالیت‌های اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر این مطلب که باید از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های انجمن‌های علمی‌دانشجویی در مسیر حرکت به سوی تولید دانش و کارآفرینی استفاده شود، مشکلات و موانع پیش‌روی فعالیت این نهاد دانشجویی اعلام شد. به گزارش ایسنا، دکتر سیماسادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی

انتقاد از نبود بانک اطلاعات مرتبط با فعالیت‌ انجمن‌های علمی در وزارت بهداشت

در جلسه ارائه گزارش و بررسی فعالیت‌های اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر این مطلب که باید از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های انجمن‌های علمی‌دانشجویی در مسیر حرکت به سوی تولید دانش و کارآفرینی استفاده شود، مشکلات و موانع پیش‌روی فعالیت این نهاد دانشجویی اعلام شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیماسادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در جلسه ارائه گزارش و بررسی فعالیت‌های اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت که با حضور دکتر حسن زائری‌لطف مدیرکل فرهنگی و مریم حسینی معاون اداره‌کل فرهنگی و رییس و کارشناسان اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی اداره‌کل فرهنگی وزارت بهداشت در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه ویژه انجمن‌های علمی‌دانشجویی در توسعه آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها، بر توجه ویژه به این نهاد دانشجویی نوپا تأکید کرد.

 

لاری افزود: انجمن‌های علمی‌دانشجویی یکی از مهمترین نهادهای دانشجویی فعال در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند که نقش مؤثری بر توسعه آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها دارند و به رشد فرهنگ پژوهش و تحقیق در میان دانشجویان کمک می‌کنند. البته در فعالیت انجمن‌های علمی‌دانشجویی باید تعامل مستمری بین معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری وجود داشته باشد و نقش و شرح وظایف مرکز استعدادهای درخشان، کمیته تحقیقات‌دانشجویی و انجمن‌های علمی‌دانشجویی به منظور ارتقاء، هم‌افزایی فعالیت‌ها و پیشگیری از موازی کاری به خوبی مشخص شود.

 

معاون وزیر بهداشت، گفت: انجمن‌های علمی‌دانشجویی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به سایر نهادهای دانشجویی نوپاتر و جدیدتر هستند و نیاز به حمایت و پشتیبانی بیشتری دارند، بنابراین باید تلاش شود ضمن تقویت این نهاد دانشجویی نوپا، عرصه‌های فعالیت و راه‌کارهای کیفی‌سازی فعالیت آنها احصاء و اجرایی شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت «جامع‌نگر» بودن را از جمله خصایص بارز فعالان انجمن‌های علمی‌دانشجویی برشمرد و گفت: ویژگی‌های خاص و بارزی که در میان دانشجویان فعال انجمن‌های علمی وجود دارد، «جامع‌نگری» آنها است که موضوع بسیار مهمی است و دانشجویان عضو این نهاد دانشجویی باید ضمن تقویت این صفت مشترک، تلاش کنند تا دانشجویان بیشتری به سمت فعالیت‌های علمی‌دانشجویی ترغیب شوند. به هر حال باید در راستای تقویت انجمن‌های علمی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی از تمام قوا و ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم.

وی با بیان اینکه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های انجمن‌های علمی‌دانشجویی در مسیر حرکت به سوی تولید دانش و کارآفرینی باید مورد استفاده قرار گیرد، گفت: انجمن‌های علمی‌دانشجویی باید با مهارت‌ها و ابزارهای مبتنی بر دانش، نیازهای جامعه را در سطوح مختلف علوم پزشکی و میان رشته‌ای برطرف کنند و از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های آنها در مسیر حرکت به سوی تولید دانش و کارآفرینی استفاده شده و به سمت خودکفایی و کارآفرینی سوق پیدا کنند.

در ادامه مهدیه پرند، رییس اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت گزارشی از فعالیت‌های این اداره ارائه داده و به مهمترین اقدامات و فعالیت‌های انجام شده اشاره کرد.

رییس اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی رشد کمی انجمن‌های علمی‌دانشجویی در اغلب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را قابل توجه دانست و گفت: از تعداد ۷۱۸ انجمن ثبت شده در سامانه الکترونیکی فرابر ۶۴۰ انجمن علمی‌دانشجویی مورد تأیید قرار گرفته و زیر مجموعه ۱۴ انجمن کشوری مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به این‌که به دنبال افزایش سطح کیفی فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی هستیم، تصریح کرد: انجمن‌های علمی‌دانشجویی به صورت مستمر سمینارها، همایش‌ها، کارگاه‌ها، استارت آپ ویکندها، کمپین‌ها و فعالیت‌های مشابهی با کیفیت‌های مختلف در سطوح مختلف دانشگاهی، منطقه‌ای و کشوری برگزار می‌کنند و ما امروز بر روی افزایش سطح کیفی این فعالیت‌ها متمرکز شده‌ایم.

پرند در بخش دیگری از سخنان خود «در اختیار نداشتن فضای فیزیکی اختصاصی در اغلب دانشگاه‌ها»، «جامع و کامل نبودن آیین‌نامه و دستورالعمل ایجاد و راه‌اندازی انجمن‌های علمی‌دانشجویی» و «نبود بانک اطلاعات کمی و کیفی مرتبط با فعالیت‌ انجمن‌های علمی دانشجویی» را از جمله مشکلات و موانع پیش‌روی فعالیت این نهاد دانشجویی برشمرد.

بر اساس اعلام مفدا، در پایان این نشست معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پس از استماع گزارش ارائه شده، ضمن تقدیر از فعالیت شایسته اداره انجمن‌های علمی‌دانشجویی در ایام کرونا و تشکر از رییس و کارکنان این اداره به جهت ساماندهی انتخابات کشوری انجمن‌های علمی بصورت مجازی، بر نقش استارت‌آپ‌ها و نوآوری در عرصه‌های مختلف فعالیت این نهاد دانشجویی تأکید کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار