اکثر ازدواج های دانشجویی موفق بوده اند
ایسنا/قم نماینده نهاد رهبری دانشگاه پردیس فارابی تهران، با بیان اینکه دوران دانشجویی، بهترین زمان برای ازدواج جوانان است، خاطر نشان کرد: دانشجویان نباید تحصیل را مانع تشکیل خانواده تلقی کنند و این فرصت را از دست بدهند چرا که افراد در زمان دانشجویی به لحاظ دارا بودن هیجانات، می توانند رابطه محکمی را ایجاد کنند.
ایسنا/قم نماینده نهاد رهبری دانشگاه پردیس فارابی تهران، با بیان اینکه دوران دانشجویی، بهترین زمان برای ازدواج جوانان است، خاطر نشان کرد: دانشجویان نباید تحصیل را مانع تشکیل خانواده تلقی کنند و این فرصت را از دست بدهند چرا که افراد در زمان دانشجویی به لحاظ دارا بودن هیجانات، می توانند رابطه محکمی را ایجاد کنند.
حجت الاسلام والمسلمین کهتری در نشست، گفتمان اختصاصی ازدواج دانشجویی که به همت خبرگزاری ایسنا در جهاد دانشگاهی قم برگزار شد، بیان کرد: با بررسی های صورت گرفته در چندسال اخیر مشخص شده است که ازدواج های دانشجویی، کمترین آمار طلاق در کشور را به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به نظریات مختلف در خصوص ازدواج در دوران دانشجویی، اظهارکرد: آنچه در این مورد حائز اهمیت است، بلوغ روانی، هیجانی و اقتصادی افراد است و اینکه جوانان باید خود را در خصوص میزان مسئولیت پذیری خود ارزیابی کنند.
نماینده نهاد رهبری دانشگاه پردیس فارابی تهران، با بیان اینکه افراد قبل از تصمیم گیری درباره ازدواج، باید از سالیانی قبل آماده باشند، افزود: سیستم آموزشی کشور باید مهارت های زندگی را از مقاطع ابتدایی تا دانشگاه به افراد بیاموزد.
کهتری تاخیر در ازدواج جوانان را یک آسیب بزرگ برشمرد و گفت: تاخیر در ازدواج سبب شکل گیری روابطی می شود که در آینده به خانواده لطمه می زند و سبب بی اعتمادی بین زوجین می شود.
وی در خصوص مسائل اقتصادی ازدواج دانشجویی، تصریح کرد: طبق آمار ارائه شده، ۸۰درصد مشکلات زوجین در ازدواج منوط به مسائل فرهنگی است و تنها ۲۰ درصد مشکلات به مسائل اقتصادی مرتبط است.
کهتری با بیان اینکه دوران دانشجویی، بهترین زمان برای ازدواج جوانان است، خاطر نشان کرد: دانشجویان نباید تحصیل را مانع تشکیل خانواده تلقی کنند و این فرصت را از دست بدهند چرا که افراد در زمان دانشجویی به لحاظ دارا بودن هیجانات می توانند رابطه محکمی را ایجاد کنند.
نماینده نهاد رهبری دانشگاه پردیس فارابی تهران، با بیان اینکه نگرش افراد در خصوص انتظارات مالی در ازدواج باید تغییر کند، تاکید کرد: متاسفانه اکنون در فرهنگ عمومی نیاز های کاذبی ایجاد شده که نیاز به اصلاح دارد.
کهتری در خصوص اهمیت بالای مقوله صبر در تحکیم ازدواج جوانان، تصریح کرد: احساس نیاز زوجین به یکدیگر، سبب تقویت صبر و مدیریت بهتر رابطه می شود که در ازدواج دانشجویی، به دلیل پایین بودن سن افراد، گذشت و محبت بین زوجین بیشتر است.
وی با بیان اینکه برای تسهیل ازدواج دانشجویان، تاسیس خابگاه های متاهلین بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: این اقدام در برخی از دانشگاه های قم در حال انجام است.
نماینده نهاد رهبری دانشگاه پردیس فارابی تهران، با اشاره به فعالیت های نهاد رهبری دانشگاه ها در خصوص تسهیل ازدواج دانشجویی، اظهار کرد: در نهادهای رهبری دانشگاه ها مشاوره های لازم به دانشجویان در مقوله همسان گزینی و ارائه مهارت های زندگی صورت می گیرد، همچنین برگزاری اردوهای مشهد برای متاهلین دانشجویی از دیگر اقدامات این نهاد است.
کهتری از وجود نرم افزار های دانشگاهی زیر نظر نهاد رهبری برای همسان گزینی دانشجویان در خصوص ازدواج خبر داد و افزود: این اقدام در افزایش ازدواج دانشجویان موثر بوده است.
وی در خصوص آموزش ها و خدمات مشاوره ای در اردو ازدواج دانشجویی، بیان کرد: این آموزش ها بر پایه نمایش و تئاتر برنامه ریزی شده و یکی از دلایل پایین بودن آمار طلاق در ازدواج های دانشجویی، همین آموزش ها است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰