بایدن نسخه پیچیدهتر ترامپ برای آزمون حق شهروندی آمریکا را لغو کرد
دولت واشنگتن تایید کرد، رئیس جمهور آمریکا نسخه پیچیدهتر دونالد ترامپ برای آزمون حق شهروندی این کشور را لغو کرده چرا که این نگرانی وجود دارد که چنین امری ممکن است “به شکل غیرعامدانه موانع بالقوهای برای ادغام در جامعه به وجود آورد.” به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، در اطلاعیه سیاسی که
دولت واشنگتن تایید کرد، رئیس جمهور آمریکا نسخه پیچیدهتر دونالد ترامپ برای آزمون حق شهروندی این کشور را لغو کرده چرا که این نگرانی وجود دارد که چنین امری ممکن است “به شکل غیرعامدانه موانع بالقوهای برای ادغام در جامعه به وجود آورد.”
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، در اطلاعیه سیاسی که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا ارسال شده، آمده است که پس از ۱۹ آوریل نسخه ۲۰۲۰ تایید شده توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا برای آزمون حق شهروندی دیگر استفاده نخواهد شد و در عوض دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا از نسخه ۲۰۰۸ برای این آزمون استفاده خواهد کرد.
دولت ترامپ در تاریخ اول دسامبر ۲۰۲۰ از یک آزمون ۲۰ سوالی رونمایی کرد که متقاضیان باید برای کسب شهروندی آمریکا به ۱۲ سوال آن پاسخ صحیح میدادند. آزمون قبلی تنها ۱۰ سوال داشت و باید به شش سوال آن پاسخ صحیح داده میشد. به طور کلی، نسخه ۲۰۲۰ این آزمون برگرفته از ۱۲۸ سوالات مدنی احتمالی بود در حالی که نسخه ۲۰۰۸ این آزمون برگرفته از ۱۰۰ سوال بود.
در این سند اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا آمده است: چندین مفسر خاطرنشان کردند که پیش از اجرای آزمون مدنی ۲۰۲۰ اطلاعرسانی قبلی کمی وجود داشت که همین امر نگرانیهایی را درباره زمان محدود برای مطالعه و آمادهسازی منابع آموزشی به وجود آورد.
برای تضمین اینکه مهاجران همزمان با رویکرد دولت برای بازگشت به آزمون ۲۰۰۸ ضرر نخواهند کرد، متقاضیانی که درخواست خود را پس از اول دسامبر و پیش از اول مارس تنظیم کردهاند و قرار است پیش از ۱۹ آوریل مصاحبه داشته باشند، این حق را دارند که یکی از این دو تست را به اختیار خود انتخاب کنند.
منتقدان نسخه ترامپ برای آزمون شهروندی معتقد بودند که این آزمون نشاندهنده یک جانبداری و تعصب محافظهکارانه است.
متمم چهاردهم قانون اساسی آمریکا میگوید، نمایندگان از “تعداد کل افراد در هر ایالت” تخصیص داده میشوند – و از نظر وضعیت مهاجرت تمایزی قائل نمیشود.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰