برای درمان معتادین به الگوهای محلی نیاز داریم
مدیر کل بهزیستی استان کرمان عنوان کرد: هیچ جامعهای با الگوهای کپی شده موفق نبوده بلکه جامعهای موفق بوده است که الگوهای محلی برای خودش داشته باشد لذا نیاز به الگوهای محلی برای درمان و بازگرداندن معتادین به جامعه هستیم. به گزارش ایسنا منطقه کویر، “عباس صادقزاده ” عصر امروز ۶ فروردینماه در شواری هماهنگی
به گزارش ایسنا منطقه کویر، “عباس صادقزاده ” عصر امروز ۶ فروردینماه در شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با حضور استاندار کرمان گفت: برای درمان معتادین نیاز به یک رویکر متفاوتی نسبت به رویکردهای گذشته هستیم.
وی ادامه داد: ظرفیتی که باید در جهت رونق اقتصادی و توسعه صرف شود متاسفانه برای درمان معتادین هزینههای گزاف صرف میشود ولی این معتادین پس از مدتی دوباره به مواد مخدر روی میآورند و این چرخه ادامه دارد.
مدیر کل بهزیستی استان کرمان عنوان کرد: هیچ جامعهای با الگوهای کپی شده موفق نبوده بلکه جامعهای موفق بوده است که الگوهای محلی برای خودش داشته باشد لذا نیاز به الگوهای محلی برای درمان و بازگرداندن معتادین به جامعه هستیم.
وی برلزوم استانی شدن الگوهای درمان معتادین متجاهر تاکید کرد و افزود: بایستی کارگاههایی با حمایت اداره کل فنی و حرفه ایجاد کنیم و به معتادین پس از درمان آموزشهای لازم برای ورود به بازار کار را داده و به اعتقاد بنده هیچ راهحل دیگری برای درمان قطعی این افراد و جلوگیری از بازشگت مجدد آنها به سمت اعتیاد وجود ندارد.
صادقزاده بااشاره به اینکه فرمول عدم بازگشت مجدد معتادین وجود دارد بیان کرد: اگر همه دستگاهها، همافزایی و همکاری لازم را دشته باشند، میتوانیم معتادین را درمان قطعی کنیم.
وی با بیان این مطلب که معتادین به اشتغال و حمایتهای پس از درمان نیاز دارند، خاطرنشان کرد: شاید برخی از افرادی که در کمپ ماده ۱۶ حضور دارند شرایط تجاهر را نداشته باشند اما جهت ساماندهی به این مرکز آورده شدهاند که درصد آنها بسیار کم است.
به گزارش ایسنا؛ “محمدی انارکی” دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان نیز در این جلسه گفت: توسط نیروی انتظامی از ۱۹ اسفندماه تا روز گذشته ۸۶۱ معتاد متجاهر از سراسر استان جمعآوری و پس از غربالگریها ۵۸۶ نفر آنها در کمپ ماده ۱۶ شهر کرمان و بم نگهداری میشوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰