کد خبر : 159464
تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1400 - 16:32

برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت در جزیره کیش

برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت در جزیره کیش

هفتمین مجمع جهانی سلامت، نهم و دهم اردیبهشت ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر علی جعفریان – رییس بین‌المللی هفتمین مجمع جهانی سلامت در نشست خبری این مجمع جهانی که قرار است نهم و دهم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود، گفت: در سال ۲۰۰۹ ساختاری به نام مجمع جهانی سلامت تشکیل

برگزاری هفتمین مجمع جهانی سلامت در جزیره کیش

هفتمین مجمع جهانی سلامت، نهم و دهم اردیبهشت ماه در جزیره کیش برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی جعفریان – رییس بین‌المللی هفتمین مجمع جهانی سلامت در نشست خبری این مجمع جهانی که قرار است نهم و دهم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود، گفت: در سال ۲۰۰۹ ساختاری به نام مجمع جهانی سلامت تشکیل شد که محوریت آن در دانشگاهی در آلمان بود که در حوزه سیاستگذاری حوزه سلامت جهانی تلاش می‌کند.

وی افزود: در سال ۲۰۱۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران هم به عنوان بیست و چهارمین عضو این مجمع پذیرفته شد که تنها دانشگاه عضو این مجمع هم در منطقه جغرافیایی خودمان و هم در منطقه تعریف شده ما از سوی سازمان بهداشت جهانی، دانشگاه علوم پزشکی تهران است. امروز هم این مجمع ۲۵ عضو دارد.

جعفریان با بیان اینکه در مهر ماه هر سال این مجمع نشستی را در برلین برگزار می‌کند، ادامه داد: مجمع جهانی سلامت نوعی اتاق فکر بزرگ در ابعاد جهانی در حوزه سلامت است که دانشگاهیان، صاحبان صنایع، سیاستگذاران و مردم در آن شرکت می‌کنند. هدف مجمع جهانی سلامت این است که تاثیرگذاران حوزه سلامت را گرد یکدیگر جمع کرده و در حوزه سلامت جهانی بحث کرده و دستور تولید کند. بر همین اساس در ۱۰ جلسه‌ای که در برلین تشکیل شد، ۱۰۰ وزیر شرکت کرده‌اند.

رییس بین‌المللی مجمع جهانی سلامت در سال ۲۰۱۹، گفت: از سال ۲۰۱۳ قرار شد که نشست‌هایی هم از سوی مجمع جهانی سلامت در نقاط مختلف دنیا برگزار شود که تاکنون در سنگاپور، ژنو، برزیل، پرتغال و… برگزار شده است. ما در سال ۲۰۱۷ پیشنهاد میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران را برای نشست مجمع جهانی سلامت اعلام کردیم که بعد از شش ماه ارزیابی قرار شد هفتمین نشست در سال ۲۰۱۹ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایران برگزار شود که آن را در جزیره کیش برگزار می‌کنیم.

جعفریان ادامه داد: از مهرماه سال ۹۶ دبیرخانه این مجمع در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد و آغاز به برنامه‌ریزی کرد. رییس بین‌المللی همایش بنده هستم و رییس پایه گذار مجمع نیز از آلمان حضور دارند.

جعفریان در پاسخ به سوالی درباره احتمال انتشار بیانیه‌ای در این مجمع و طرح مسایل مرتبط با تحریم‌ها در آن، گفت: در مجمع چیزی با عنوان بیانیه وجود ندارد، اما در نشست سالانه برلین معمولا متنی منتشر می‌شود که با برگزاری مجمع در ایران، ما این فرصت را پیدا می‌کنیم که در محتوای متن نشست برلین اثر بگذاریم.

جعفریان تاکید کرد: ما در منطقه ای از جهان قرار داریم که چالش های زیادی دارد و کشور ما هم در شرایط ویژه ای است. ما از فرصت برگزاری این مجمع استفاده کرده و هم تجربیات دنیا را به کشور منتقل می‌کنیم و هم اعلام می‌کنیم که ما چه اقداماتی را انجام داده‌ایم. کشور ما علی رغم همه محدودیت‌هایی که داشته، در حوزه سلامت پیشرفت‌های چشمگیری داشته است و این مجمع فرصتی است که این موفقیت‌ها را مطرح کرده و نقدهای آن را بشنویم. همچنین می‌توانیم اقدامات بروز دنیا را شنیده و آن‌ها را نقد و یا از آن‌ها استفاده کنیم. در عین حال در شرایطی که برخی افراد از آمدن به ایران واهمه دارند. دانشگاه از ظرفیت اجتماعی خودش استفاده می کند تا برداشتی که از کشورمان وجود دارد، اصلاح شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار