بیمار ایتالیایی؛ مورد مشکوک ابتلا به کرونا یک ماه قبل از شناسایی در ووهان
تیم تحت رهبری سازمان جهانی بهداشت که درباره منشاء ویروس کرونا تحقیق میکنند، روی پرونده یک زن مرموز ایتالیایی متمرکز شدهاند. به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، در نوامبر سال ۲۰۱۹ زنی ۲۵ ساله با علائم گلودرد و راش پوستی به بیمارستانی در میلان ایتالیا مراجعه میکند؛ اتفاقی که یک ماه پیش از
تیم تحت رهبری سازمان جهانی بهداشت که درباره منشاء ویروس کرونا تحقیق میکنند، روی پرونده یک زن مرموز ایتالیایی متمرکز شدهاند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، در نوامبر سال ۲۰۱۹ زنی ۲۵ ساله با علائم گلودرد و راش پوستی به بیمارستانی در میلان ایتالیا مراجعه میکند؛ اتفاقی که یک ماه پیش از شناسایی کووید-۱۹ در شهر ووهان چین رخ داد.
براساس تحقیقاتی که ژانویه امسال منتشر شد، نمونه پوستی بر جای مانده از این زن که شش ماه بعد مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت، رد کروناویروس را نشان میداد.
محققان میگویند، پرونده این زن نشان میدهد بسیار قبلتر از آنکه ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ در بازار هوآنان ووهان رویت شود، در چین و دیگر نقاط وجود داشته و مطالعه پرونده این زن میتواند به فهم اینکه این بازه چه مقدار بوده است، کمک کند.
مشکل اصلی اینجاست که هیچکس از هویت این زن مطلع نیست.
روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد، بیمارستان پولیکلینیکو ایتالیا و دانشگاه میلان که بر پرونده او نظارت داشتند، میگویند جزئیاتی از او در اختیار ندارند.
همچنین رافائل جیانوتی، متخصص ایتالیایی امراض پوستی که این زن را تحت درمان داشت، ماه مارس چند روز پیش از آنکه تیم تحت رهبری سازمان جهانی بهداشت خواستار تحقیقات بیشتری درباره این بیمار شود، درگذشت.
تیم سازمان جهانی بهداشت از دیگر کشورها خواسته است تا روی پروندههای احتمالی کووید-۱۹ که قبل از تایید کرونا در ووهان ثبت شدهاند، تحقیق کنند. به گفته محققان، بررسی پروندههای مشکوک قبلی میتواند یک چارچوب زمانی از شیوع اولیه این ویروس به وجود آورد.
بدین منظور، این تیم از بانکهای خونی در کشورهای مختلف خواسته است تا نمونههای آزمایشگاهی از اواخر ۲۰۱۹ تا به امروز را برای یافتن آنتیبادی ویروس کرونا مورد بررسی قرار دهند.
مطالعات بسیاری حاکی از آن است که افرادی پیش از مشاهده اولیه این ویروس و گزارش آن در مناطق خودشان، به کووید-۱۹ مبتلا شدهاند، اما پرونده این زن ایتالیایی همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.
نمونه خونی دریافتی از این زن در ژوئن ۲۰۲۰ برای آنتیبادی ویروس کرونا مثبت شد. چند ماه پیش از آن در دهم نوامبر ۲۰۱۹، دکتر جیانوتی از این زن نمونه پوستی گرفته بود.
براساس گزارش وال استریت ژورنال، این پزشک ایتالیایی در اوایل ۲۰۲۰ که کشورش گرفتار پاندمی کرونا شد، در نمونههای پوستی موجود به دنبال ردی از کرونا میگشت. او پس از چند آزمایش به این نتیجه رسید که بیمارش به طور حتم به کرونا مبتلا بوده و محققان میتوانند این را با موارد ابتلا در چین مقایسه کنند.
آمریکا، چین را به لاپوشانی درباره منشاء ویروس کرونا متهم کرده و حتی فرضیه نشت ویروس کرونا از آزمایشگاهی در ووهان را هم مطرح کرده است.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰