کد خبر : 143953
تاریخ انتشار : شنبه 13 آذر 1400 - 18:34

ترویج فعالیت‌های قرآنی با نگاه جهادی و رفتار دغدغه‌مند میسر است

ترویج فعالیت‌های قرآنی با نگاه جهادی و رفتار دغدغه‌مند میسر است

نشست هم‌افزایی میان سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان بسیج سازندگی به منظور توسعه فعالیت‌های قرآنی و گسترش برنامه‌های قرآنی با استفاده از ظرفیت‌های دو مجموعه و به خصوص سازمان بسیج سازندگی در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد. به گزارش ایسنا، حجت‌السلام مهدی اخوان صباغ -رئیس سازمان دارالقرآن الکریم- با اشاره به ظرفیت‌های سازمان دارالقران الکریم

ترویج فعالیت‌های قرآنی با نگاه جهادی و رفتار دغدغه‌مند میسر است

نشست هم‌افزایی میان سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان بسیج سازندگی به منظور توسعه فعالیت‌های قرآنی و گسترش برنامه‌های قرآنی با استفاده از ظرفیت‌های دو مجموعه و به خصوص سازمان بسیج سازندگی در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌السلام مهدی اخوان صباغ -رئیس سازمان دارالقرآن الکریم- با اشاره به ظرفیت‌های سازمان دارالقران الکریم در حوزه آموزش، تعلیم و تربیت و مؤسسات و خانه‌های قرآن پرداخت.

وی افزود: سازمان دارالقرآن الکریم در بدو تأسیس به نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم و ترویج برنامه های آموزشی و عمومی قرآن کریم در سطح جامعه پرداخته و امروز با توسعه فعالیت‌های سازمان، بیش از ده هزار جلسه خانگی قرآن و بالغ بر پانزده هزار موسسه قرآنی تأسیس شده است.

رییس سازمان دارالقرآن الکریم به حضور و شرکت بیش از شصت هزار نفر در دوره‌های آموزشی تربیت معلم، تربیت مدرس و حضور بیش از هشتاد هزار نفر در آزمون‌های تخصصی حفظ قرآن کریم و ظرفیت‌های ایجاد شده در سازمان دارالقرآن الکریم در حوزه فعالیت‌های آموزشی و تخصصی اشاره کرد و افزود: تاکنون بالغ بر ۸۰۰۰ نفر در کشور مدارک تخصصی حفظ حفظ قرآن کریم را که همتراز با مدارک کارشناسی تا دکتری علوم قرآنی هستند دریافت کرده اند. این آزمون ها مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و توسط سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می شود.

اخوان صباغ افزود: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه فعالیت‌های قرآنی از جمله حوزه هایی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و این مسئله در حدیث خیرالناس من تعلم القرآن و علمه در کلام رسول خدا اشاره شده است و ما باید از ظرفیتهای بسیج در این زمینه استفاده کنیم تا رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری در حوزه فعالیتهای قرآنی را جامه عمل بپوشانیم.

وی در ادامه افزود: همه حرکتهای قرآنی نیازمند آموزش و همه حرکت‌های جهادی نیاز به نگاه‌های آرمانی دارد. به همین منظور باید ضمن تعامل میان سازمان‌های قرآنی و گروه‌های جهادی علاوه بر سازندگی‌های اجتماعی و … به سازندگی‌ها و رفع مشکلات قرآنی و فرهنگی نیز توجه شود که در این خصوص باید از ظرفیت‌های بسیج، گروه‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی نیز استفاده شود. لازم است خانه‌های قرآنی و مؤسسات قرآنی با نگاه جهادی به فعالیت‌های قرآنی ورود پیدا کرده و قدم بردارند و موجب ریشه کن کردن بیسوادی قرآنی در جامعه شوند. ریشه کردن بیسوادی و کم سوادی قرآنی از جمله انتظارات همیشگی قرآنی رهبر انقلاب است که این نگاه منجر به تربیت و رشد جامعه اسلامی خواهد شد.

در ادامه، سردار زهرایی -رئیس سازمان بسیج سازندگی-اظهار کرد: بسیج مولود انقلاب و محلی برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌هاست و هرجایی که انقلاب اسلامی مورد تهدید قرار می گیرد، بسیج وارد می شود. بسیج از متن جامعه شکل گرفته است و تعیّن بخش مردمسالاری دینی است. بسیج شکل گرفته از یک شبکه عظیم مردمی است و این بهترین فرصت برای اتصال شبکه مردمی و سازمان‌های قرآنی کشور است. همانگونه که در بروز صدمات طبیعی، اجتماعی و … دلسوزی و همدردی و همدلی در میان مردم وجود دارد، باید در حوزه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی نیز دغدغه و دلسوزی و همدلی وجود داشته باشد تا جامعه به سمت رشد و تعالی حرکت کند.

وی افزود: باید مؤلفات زندگی و رفتارهای زندگی‌مان بر اساس تعالیم قرآن و عترت باشد و این به وقوع نخواهد پیوست مگر اینکه نسبت به مسائل قرآنی دغدغه‌مند باشیم و دغدغه مند رفتار کنیم. برای ایجاد دغدغه در میان شبکه عظیم نیروی انسانی، از فرصت گروههای جهادی باید بهره برد و گروه‌های جهادی حلقه وصل میان امت و امام هستند و باید فعالیت بیشتری داشته باشند و بسیج در این زمینه تلاش خود را خواهد کرد. بهره گیری از ۴۲ هزار گروه جهادی که بالغ بر ۷۰۰ لشکر در تخصصات مختلف می‌باشد، بیانگر ظرفیت عظیم بسیج سازندگی است.

بهره گیری از ظرفیت صندوق‌های قرض الحسنه، بالغ بر ۲۴۰۰۰ هزار صندوق از دیگر ظرفتیهای بسیج است. در حال حاضر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند و این حرکتهای مردمی برای رفع مشکلات مختلف اجتماعی تشکیل شده است. به همین منظور برای بومی کردن فعالیت‌های قرآنی که موجب انتفاع بیشتر جامعه می‌شود باید با برنامه‌ریزی و ارائه محتوای آموزشی و اجرایی در حوزه فعالیت‌های قرانی از طریق سازمان دارالقرآن صورت گرفته و به بسیج سازندگی ارائه شود. لذا برای جامعه عمل پوشاندن به دستورات قرآن و عملیاتی شدن منویات رهبری، نیازمند اراده، عمل، برنامه مستمر، تدوین برنامه‌های اقدام سالیانه و نظارت و پایش هستیم.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان بسیج سازندگی در حوزه گروه‌های جهادی منعقد شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار