تصور قطع آب در روزهای کرونا بسیار ناگوار است
ایسنا/البرز مدیرعامل آبفای البرز با بیان اینکه کرونا باعث افزایش مصرف آب در استان شده است، گفت: تصور افت فشار یا قطع آب در این شرایط که بایستی برای مقابله با کرونا مرتب شست و شوی دستها انجام شود بسیار ناگوار خواهد بود. ذوالفقار مهدی زاده با بیان اینکه مصرف آب شهروندان البرزی در نیمه نخست
ایسنا/البرز مدیرعامل آبفای البرز با بیان اینکه کرونا باعث افزایش مصرف آب در استان شده است، گفت: تصور افت فشار یا قطع آب در این شرایط که بایستی برای مقابله با کرونا مرتب شست و شوی دستها انجام شود بسیار ناگوار خواهد بود.
ذوالفقار مهدی زاده با بیان اینکه مصرف آب شهروندان البرزی در نیمه نخست فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ حدود ۲۶ درصد افزایش داشته است، گفت: مصرف آب در البرز در مقایسه با ۱۵ روز نخست فروردین سال ۹۸ از هشت میلیون و ۶۲۱ هزار مترمکعب به ۱۰ میلیون و ۳۸۶ هزار مترمکعب در سال ۹۹ افزایش یافته است.
وی با اشاره به افزایش ۲۶ درصدی مصرف آب درشهرستان کرج که ۷۶ درصد جمعیت استان راتشکیل میدهد، افزود: با توجه به ابلاغ انحلال شرکت آبفای روستایی از آغاز امسال و ادغام آن با آبفای شهری البرز، از یکسو جمعیت زیر پوشش این شرکت به حدود سه میلیون نفر رسیده است که پاسخگویی به جمعیتی با نیازهای آبی بالاتر حساسیتهای خاص خود را خواهد داشت و از سوی دیگر با توجه به اینکه براساس دستورالعملهای بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا و اقدام به شستن دستها، به طور میانگین در هر ۲۰ ثانیه شش لیتر آب مصرف میشود و اگر هر فرد در شبانه روز ۲۰ بار اقدام به این کار کند، سرانه مصرف آب هر فرد از ۲۲۰ به ۳۴۰ لیتر در شبانه روز افزایش مییابد.
به گزارش ایسنا، مهدی زاده گفت: اگر شهروندان درحین زدن مایع دست شویی به دستها طی ۲۰ ثانیه شیرآب را پیوسته باز نگذارند حدود چهار لیتر درهر بار شست وشو، صرفه جویی خواهد شد که مجموع آن به ۱۲۰ میلیون لیتر درشبانه روز کاهش مییابد.
وی همچنین با اشاره به اینکه تصور افت فشار یا قطع آب در این شرایط که بایستی برای مقابله با کرونا مرتب شست و شوی دستها انجام شود بسیار ناگوار خواهد بود، توصیه کرد: شهروندان البرزی هر چند برای دقایقی، زمان استحمام خود را کوتاهتر کنند(حداکثر ۵ دقیقه زمان استحمام) تا با مشکل افت فشار شبکه و احتمال قطعی آب مواجه نشوند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰