کد خبر : 88933
تاریخ انتشار : شنبه 22 آبان 1400 - 21:39

تلاش محققان برای تولید خمیر رسانا در مدارهای الکترونیکی

تلاش محققان برای تولید خمیر رسانا در مدارهای الکترونیکی

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور با حضور در یکی از چالش‌های ستاد نانو موفق به تولید مرکب جوهرافشان رسانا شدند و با این موفقیت توانستند با راه‌اندازی این شرکت نسبت به توسعه خمیر رسانا به منظور استفاده در مدارهای الکترونیکی اقدام کنند. به گزارش ایسنا، دکتر آتشه سلیمانی گرگانی، مدیرعامل این شرکت‌ فناور با

تلاش محققان برای تولید خمیر رسانا در مدارهای الکترونیکی

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور با حضور در یکی از چالش‌های ستاد نانو موفق به تولید مرکب جوهرافشان رسانا شدند و با این موفقیت توانستند با راه‌اندازی این شرکت نسبت به توسعه خمیر رسانا به منظور استفاده در مدارهای الکترونیکی اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر آتشه سلیمانی گرگانی، مدیرعامل این شرکت‌ فناور با بیان اینکه ما بعد از تولید مرکب جوهرافشان رسانا، در حال حاضر به دنبال توسعه فناوری نوعی خمیر رسانا هستیم، گفت: با توجه به پیشینه علمی و تحقیقاتی که در حوزه ساخت مرکب داشتم، در یکی از چالش‌های نوآوری ستاد نانو با موضوع ساخت جوهر رسانا یا نیمه‌رسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی شرکت کردم.

وی اضافه کرد: در این چالش نیاز به مرکب‌های پایه آبی و پایه حلال حاوی نانوذرات نقره بود که پس از انجام کارهای تحقیقاتی، موفق به توسعه این فناوری و ارائه آن به دبیرخانه چالش شدم و در نهایت این محصول به‌عنوان برنده چالش معرفی شد. از این جوهر با چاپگر موجود در بازار و همچنین چاپگر ویژه‌ای که برای این چالش در نظر گرفته شده بود، نمونه‌ مدارهایی تولید شد و مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج موفقیت‌آمیزی داشت.

سلیمانی اضافه کرد: حتی از این جوهرها برای تولید مدار برای نمایش عمومی در نمایشگاه ستاد نانو نیز استفاده شد.

این عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ خاطر نشان کرد: از آنجایی که شکل نقره در ساخت مرکب تاثیر داشت، نانوذرات نقره را نیز سنتز کردم تا محصولی متناسب با شرایط از پیش تعیین شده به دست آید. مرکب‌های پایه آبی و پایه حلال ساخته شده با این نانوذرات تست‌های موفقیت‌آمیزی را نشان داد.

مدیرعامل این شرکت اضافه کرد: از آنجایی که خمیرهای رسانا در حال حاضر تقاضای زیادی در بازار دارد، به دنبال ساخت خمیر نیز هستم و پیش‌بینی ما این است که تا دو ماه آینده نمونه اولیه این خمیر آماده شود. حسگرها و مدارهای چاپی از جمله بازار هدف این خمیرها است.

به نقل از ستاد نانو، این شرکت در حوزه‌های تولید و فروش مواد اولیه و مرکب‌های مورد استفاده در صنعت چاپ و بسته‌بندی، صنعت رنگ و پوشش، صنعت نساجی، رنگرزی، چاپ و تکمیل پارچه و سرامیک و مواد و مرکب‌های با فناوری بالا، رسانا و نیمه رسانا فعالیت دارد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار