کد خبر : 161103
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 آذر 1400 - 10:22

تلاش می‌کنیم پوشش همگانی سلامت در آذربایجان شرقی محقق شود

تلاش می‌کنیم پوشش همگانی سلامت در آذربایجان شرقی محقق شود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریزبا تاکید بر این‌که در سال‌جاری تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا پوشش همگانی سلامت محقق شود، افزود: طی روزهای آتی ۵۰ مرکز سلامت در حاشیه شهر در استان افتتاح می‌شود و با توجه به قدم‌های خوبی که در زمینه “پرونده‌های الکترونیکی سلامت” در تبریز برداشته شده است،

تلاش می‌کنیم پوشش همگانی سلامت در آذربایجان شرقی محقق شود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریزبا تاکید بر این‌که در سال‌جاری تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا پوشش همگانی سلامت محقق شود، افزود: طی روزهای آتی ۵۰ مرکز سلامت در حاشیه شهر در استان افتتاح می‌شود و با توجه به قدم‌های خوبی که در زمینه “پرونده‌های الکترونیکی سلامت” در تبریز برداشته شده است، برآنیم در سال‌جاری کل استان را زیر پوشش قرار دهیم تا هزینه‌های بهداشت و درمان کاهش یابد.

‌به گزارش ایسنا، محمدحسین صومی در دیدار هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با امام جمعه تبریز، با اشاره به فرارسیدن هفته سلامت، اظهار کرد: به دنبال تشکیل سازمان ملل بعد از جنگ جهانی دوم، سازمان جهانی بهداشت شکل گرفته و همه ساله نیز شعار ویژه‌ای را مطرح می‌کند.

 

وی افزود: در کشور ما نیز به دلیل تقارن ایام نوروز با روز جهانی بهداشت، این مناسبت را تحت عنوان “هفته سلامت” از یک تا هفت اردیبهشت گرامی داشته و شعاری برای آن درنظر می‌گیریم؛ شعار هفته سلامت در سال ۹۸ نیز “مراقبت‌های اولیه بهداشتی گامی به سوی پوشش همگانی سلامت” است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: سال گذشته کل قیمت‌ها در کشور افزایش یافت اما در حوزه پزشکی استان غیر از سال ۹۳، تعرفه‌ها پا به پای تورم افزایش پیدا نکرد و در سال ۹۷ نیز تعرفه‌ها نسبت به سال ۹۶ صرفاً پنج درصد افزایش یافت.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: در حال حاضر هزینه‌های جنبی و غیرپزشکی بیماران حداقل ۴۵ درصد افزایش یافته اما با این حال در سال ۹۷ تعرفه‌ها را افزایش ندادیم و با صرفه جویی و تمهیدات، سال را به خوبی پشت سر گذاشتیم.

 

وی با بیان این‌که کل طلب دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بیمه‌ها برابر ۷۵۰ میلیارد تومان بوده و در مقابل نیز ۶۴۰ میلیارد تومان بدهی داریم، افزود: در سال ۹۲ دانشگاه را در شرایطی تحویل گرفتیم که ۱۹۶ میلیارد تومان از بالانس بین بدهی و طلب کمتر بودیم اما اکنون ۱۱۰ میلیارد تومان بالای این بالانس قرار داریم، چرا که دانشگاه با صرفه جویی و هزینه کمتر اداره می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: سعی کردیم در سال ۹۷ در مقابل هزینه‌ها، خدمات را کم نکنیم که در این رابطه در تبریز شاهد افزایش ۱۰ درصدی در حوزه بستری نسبت به سال ۹۶ بودیم.

 

صومی در ادامه گفت: حدود ۳۰ قلم دارو نیز گاهی نایاب و گاهی کمیاب می‌شود، اما وضعیت خوبی نسبت به کل کشور داریم و در حوزه لوازم و تجهیزات پزشکی نیز سعی بر آن است که اجاره ندهیم افراد دچار کمبود شوند.

 

وی اظهار کرد: این‌که می‌گویند به بخش بهداشت توجهی نمی‌شود درست نیست، چرا که بیشترین هزینه‌های صحیح دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداشت بوده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که روزانه حدود ۱۴ هزار مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان داریم، افزود: منکر قصورها نیستیم اما حتی یک مورد هم تخلف مالی و اداری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز وجود نداشته و اگر قصوری هم باشد در حوزه “قصور پزشکی” است که در تلاشیم این موارد نیز به حداقل خود برسد.

 

وی در ادامه بیان کرد: طبق نظرسنجی‌های به عمل آمده، بیش از ۹۶ درصد مراجعان به مراکز بهداشتی استان از دریافت خدمات بهداشتی رضایت داشته و همچنین رضایت در حوزه درمان نیز بین ۷۵ الی ۸۰ درصد است.

انتهای پیام

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار