کد خبر : 114751
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 آذر 1400 - 22:43

“حرف و گفت” پویش ملی برای روابط خانوادگی سالم

“حرف و گفت” پویش ملی برای روابط خانوادگی سالم

ایسنا/مرکزی مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: کمپین “حرف و گفت” پویش ملی برای برقراری روابط خانوادگی سالم است. شهناز هدایتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پویش “حرف و گفت” با سفارش جمعیت ملل متحد و همکاری وزارت بهداشت، از یکم تا هفتم آذرماه برگزار می شود و با

"حرف و گفت" پویش ملی برای روابط خانوادگی سالم

ایسنا/مرکزی مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: کمپین “حرف و گفت” پویش ملی برای برقراری روابط خانوادگی سالم است.

شهناز هدایتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پویش “حرف و گفت” با سفارش جمعیت ملل متحد و همکاری وزارت بهداشت، از یکم تا هفتم آذرماه برگزار می شود و با تاکید بر یادگیری مهارت گفت‌وگو در خانواده در تلاش است در راستای مهار خشونت خانگی گام بردارد.

وی به روزشمار این پویش اشاره کرد و افزود: برای این هفته عناوینی همچون خانواده گفت‌وگو محور با شعار “هم بگوییم، هم بشنویم”، خانواده خشونت پرهیز با شعار “اختلافات را حل کنیم”، خانواده ساختارمند با شعار “جایگاه خود را در خانواده بیابیم”، خانواده حمایتگر با شعار “نردبان رشد یکدیگر شویم”، خانواده همدل با شعار “همدیگر را درک کنیم”، خانواده همراه با شعار “همیشه کنار یکدیگر باشیم” و اوقاتی برای خانواده با شعار “با یکدیگر وقت بگذرانیم” درنظر گرفته شده است.

هدایتی افزود: در پویش ملی روابط خانوادگی سالم، تلاش می ‌شود تا با حساس ‌سازی جامعه برای پی بردن به اهمیت مهارت‌های گفت‌وگو، حل تعارض و کاهش نزاع درون خانواده، پیشگیری از خشونت خانگی و آشنایی با مصادیق خشونت خانگی، اهمیت سلامت زنان به خصوص سلامت اجتماعی زنان در خانواده و دوام و کیفیت روابط خانوادگی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه ایران مانند هر جامعه پویای دیگر تغییرات زیادی را در چند دهه گذشته تجربه کرده است، تصریح کرد: موج‌های مختلف پیمایش‌های اجتماعی، چهره‌ای از این تغییرات را در چارچوب تحول در ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان به خوبی ترسیم کرده‌اند. به هر حال تغییر و تحول در زیر ساخت‌ها و جهت‌گیری‌های تازه در ارزش‌های جامعه و حتی بهبود شاخص‌هایی چون وضعیت تحصیل بویژه در میان زنان و افزایش اشتغال در میان بانوان همراه با تحول در نگاه به جایگاه،  منزلت و موقعیت شخصی در گروه‌های مختلف سنی و جنسیتی و بویژه جوانان و بانوان پیامدهایی ناخواسته و عوارضی جانبی نیز به همراه داشته است.

این مقام مسئول در علوم پزشکی ساوه گفت: تغییر سیمای خشونت خانگی در ایران،  افزایش خشونت‌های روانی، افزایش خشونت‌های اجتماعی، افزایش آمار اختلالات روان، بالا گرفتن میزان تنش، تنوع در منابع استرس و تنش در جامعه و خانواده از پیامدهایی است که می‌توان دست کم بخشی از آن را به پای تغییرات اجتماعی در ایران نوشت. آمار طلاق در ایران نه فقط گویای مهارت‌های ناکافی افراد برای مدیریت فضای خانواده است بلکه دلالتی بر عدم تفاهم و سازگاری و بحران گفت‌وگو در دوره نهاد خانواده دارد.

وی بیان کرد: گفت‌وگو به عنوان پادزهر و شیوه‌ای برای پیشگیری از تعمیق تعارض و تنش و ترفندی مسالمت جویانه برای کاهش احتمال بالا گرفتن تعارض و احیانا بروز انواع خشونت‌ها دست مایه‌ای است که این پویش تلاش می‌کند آن را به شیوه‌های مختلف در قالب هفت ارزش معین به خانواده‌ها پیشنهاد دهد. امید است که با آگاه سازی، حساس سازی و آموزش و توانمندسازی جامعه بتوانیم قدمی در جهت رشد خانواده‌های صمیمی، همدل، گفت‌وگو محور، حمایتگر و مسئولیت پذیر برداریم و در نهایت جامعه ای سالم، با ثبات، موفق و پویا را بیش از پیش نظاره‌گر باشیم.

او تاکید کرد: پویش حرف و گفت، قرار است با تعیین هفت روز و تهیه هفت بسته محتوایی مختلف، این امکان را فراهم کند که این بسته‌ها که شامل مهارت‌های لازم برای ایجاد گفت‌وگو، حل مسئله، کاهش تعارض، رابطه موثر در درون خانواده و بازسازی مفهوم خانواده در دانشگاه‌های مختلف و رسانه‌ها هستند، توزیع شوند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار