رونق تولید ملی مشکلات اقتصادی را کاهش می دهد
امام جمعه اراک گفت: تلاش برای رونق تولید ملی باعث کاهش مشکلات اقتصادی در جامعه میشود. به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، آیتالله دری نجفآبادی در خطبههای نماز جمعه اراک ضمن تبریک سال جدید شمسی اظهار کرد: سرگرمیهای مادی و روزمره انسان را از توجهات واقعی غافل میکند، قدرشناسی باید الگوی زندگی افراد قرار گیرد و
امام جمعه اراک گفت: تلاش برای رونق تولید ملی باعث کاهش مشکلات اقتصادی در جامعه میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، آیتالله دری نجفآبادی در خطبههای نماز جمعه اراک ضمن تبریک سال جدید شمسی اظهار کرد: سرگرمیهای مادی و روزمره انسان را از توجهات واقعی غافل میکند، قدرشناسی باید الگوی زندگی افراد قرار گیرد و قرآن کریم نیز به این مهم تاکید ویژه داشته است که نباید خدا را فراموش کرد.
وی در خصوص نامگذاری و شعار سال جدید افزود: سال گذشته خرید و حمایت از کالاهای ایرانی مطرح بود و امسال رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی مدنظر قرار دارد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: ظرفیتهای خوبی در استان مرکزی وجود دارد اما تنها از ۲۰ درصد ظرفیت کارخانههای استان استفاده میشود، ۲۱ شهرک صنعتی و غیرصنعتی در استان وجود دارد و همچنین بیش از ۱۰ هزار مجوز ساخت در استان صادر شده و در حال حاضر کمتر از سه هزار واحد صنعتی فعال هستند و این واحدها با ۳۵ درصد ظرفیت کار میکنند.
دری نجفآبادی بیان کرد: باید با استفاده از یک برنامهریزی دقیق و منسجم استفاده از ظرفیتها را به ۹۰ و یا ۱۰۰ درصد و یا بیشتر افزایش داد، افراد متخصص و فنی و با مهارت باید شناسایی و در این واحدها از آنها استفاده شود این در حالی است که استان مرکزی استان کارخانهساز است و نباید مونتاژ کاری انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی باید در بازارهای جهانی و منطقهای نیز فعال باشد گفت: صادرات استان مرکزی باید به تمام کشورها به ویژه کشورهای منطقه صورت گیرد و باید تلاش شود که به جای صادرات مواد خام، صادرات واقعی انجام شود.
امام جمعه اراک با بیان اینکه شرکت هپکو باید ۲۶ نوع ماشین آلات راهسازی بسازد اضافه کرد: شرکتها و کارخانجات باید به جای مرده شوری و مونتاژ کاری به ساخت و تولید بپردازند تا بتوان گامهای موثر در صنعت برداشت.
دری نجفآبادی ادامه داد: توانایی پیشرفت و استفاده از ظرفیت داخل وجود دارد و میتوان دست کشور را از نیاز به بیگانه کوتاه کرد که این مهم نیاز به خلاقیت و شناسایی ظرفیتها دارد، دانشگاه و صنعت باید با یکدیگر در ارتباط باشند.
وی افزود: اگر اینگونه کارها و فعالیت ها و توصیهها عملی شود تحریمها بر ما اثر نخواهد داشت، باید به گونهای عمل کرد که تهدیدها و تحریم ها به فرصت تبدیل شوند.
امام جمعه اراک بیان کرد: باید برای همیشه قطع وابستگی کرده و زیر بار ذلت نرویم که این مهم انجام شدنی و واجب است وباید در این راستا همت و تلاش لازم را انجام داد.
دری نجفآبادی با بیان اینکه بابیان اینکه پشتوانه پول تولید است تصریح کرد: تقویت پول ملی از جمله مواردی است که مقام معظم رهبری توجه و تاکید ویژه بر این موضوع دارند که دوای این درد تولید است. رونق تولید بیکاری و اشتغال را نیز از بین خواهد برد و صادرات را افزایش میدهد و پول ملی ارزش واقعی خود را پیدا خواهد کرد. اگر تولید افزایش نداشته باشد تورم ایجاد میشود.
وی افزایش بیش از ۳۶.۵ درصدی پایه حقوق کارگران را اقدام خوب و موثری دانست و گفت: امروز باید در برابر تحریم ها عدهای مقاومت و فداکاری کنند و با ایستادن بر پای خود کمر دشمن را بشکنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: تنظیم سیاست های پولی و ارزی متناسب با تقویت پول ملی لازمه تقویت پول ملی است، ارز ما ناموس ما است و باید تبدیل به مواد اولیه کارخانجات و سرمایه شود.سیاست پولی و تنظیم نقدینگی باید متناسب با تولید ملی باشد.
دری نجف آبادی بیان کرد: بانک مرکزی باید نقدینگی را کنترل کند چراکه رشد بی جهت نقدینگی سم است و نقدینگی باید در راستای تولید هدایت شود و بانکها، گمرکات، مجلس و … باید حامی تولید باشند زیرا کشور با تولید آباد میشود و کشوری که مولد نباشد مرده است.
وی با اشاره به اینکه باید بر کیفیت کالاها توجه جدی داشت گفت: تا جایی که امکان دارد باید از الفبای زندگی استفاده بهینه داشت و اگر همت کنیم شدنی است و کشور حتما آباد و آقا خواهد شد.
امام جمعه اراک بیان کرد: به هیچ چیز دنیای غرب نمیتوان دل خوش کرد، نسخههای غرب برای ایران شفا بخش نخواهد بود و باید تلاش کنیم با تکیه بر توان داخلی به توسعه برسیم.
به گزارش ایسنا، پانزدهم ماه رجب، سالروز وفات حضرت زینب(س)، ایام اعتکاف، جنایت انجام شده در نیوزلند و … از دیگر مواردی بود که در خطبه این هفته نماز جمعه اراک به آنها اشاره شد.
برچسب ها :
ناموجود
اشتراک در
0 نظرات
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰