کد خبر : 90029
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آبان 1400 - 2:08

ساخت دستگاهی برای پاستوریزه کردن شیر از طریق میدان مغناطیسی

ساخت دستگاهی برای پاستوریزه کردن شیر از طریق میدان مغناطیسی

برای نخستین بار در کشور به همت پژوهشگران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، دستگاه ESL نوینی که با استفاده از میدان مغناطیسی اقدام به پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیشتر می کند، طراحی و ساخته شد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با همکاری مرکز تحقیقات یکی از صنایع لبنی کشور برای نخستین بار

ساخت دستگاهی برای پاستوریزه کردن شیر از طریق میدان مغناطیسی

برای نخستین بار در کشور به همت پژوهشگران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، دستگاه ESL نوینی که با استفاده از میدان مغناطیسی اقدام به پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیشتر می کند، طراحی و ساخته شد.

به گزارش ایسنا، پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با همکاری مرکز تحقیقات یکی از صنایع لبنی کشور برای نخستین بار موفق به طراحی و ساخت دستگاه ESL نوینی شدند که با استفاده از میدان مغناطیسی اقدام به پاستورازیسیون شیر با طول ماندگاری بیش از ۲ هفته بدون تغییر در مزه رنگ و خواص می کند.

دکتر محمد رستمی، مدیر پروژه‌های آزمایشگاه فناوری‌های پیشرفته شبیه‌ساز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه در خصوص اهمیت این پروژه و ویژگی دستگاه طراحی شده، گفت: تولید شیرهای ESL با استفاده از شوک حرارتی ۱۲۴ درجه سانتیگرادی انجام می‌گیرد که این امر موجب از بین رفتن مواد مغذی شیر و افزایش هزینه‌های تولید می‌شود، در حالی که با این روش جدید، شیر ESL پس از گذشت از یک میدان مغناطیسی متغیر و با حرارتی بسیار کمتر از ۱۲۴ درجه سانتیگراد و با کاهش هزینه تولید در مقیاس صنعتی تولید می‌شود.

وی افزود: این روش و شیر تولیدی آن مطابق با استانداردهای جهانی است و آزمایشگاه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت شیر تولیدی از این فرآیند را مورد تایید قرارداده است.

رستمی خاطر نشان کرد: توسعه این روش تولید شیر سبب کاهش هزینه‌های دور ریز شیر و ذخیره سازی منابع مالی در حدود ۱۹۰۰ میلیارد در سال برای شرکتهای تولید کننده شیر می‌شود که خود این امر موجب کاهش قیمت شیر در حدود ۱۷ درصد برای مصرف کنندگان خواهد شد.

وی در پایان گفت: این پروژه از سوی یکی از شرکت‌های مرتبط با صنایع لبنی کشور در قالب یکی از پروژه‌های دانش بنیان سازی و توسعه فناوری در کشور با همکاری دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. فرآیند تولید فرآورده‌های لبنیات برای بیماران آلزایمری نیز یکی دیگر از طرح‌های مشترک این گروه صنعتی با اساتید و متخصصین دانشگاه تربیت مدرس است.

به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، این پروژه با مدیریت دکتر حمیدرضا مومنی (عضو هیئت علمی دانشکده برق و کامپیوتر – گروه کنترل)، دکتر محمد رستمی (مدیر پروژه‌های آزمایشگاه فناوری‌های پیشرفته شبیه ساز- دانشکده برق و کامپیوتر – گروه کنترل) و با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه در قالب قراردادی پژوهشی بین معاونت پژوهش‌وفناوری دانشگاه تربیت مدرس و شرکت مذکور انجام شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار