منطقه حسینآباد و مسکن مهر کاشمر در مسیر سیلاب
براساس آنچه اعلام شده مسکن مهر کاشمر و چند روستا در مسیر سیلاب قرار دارند، برخی بندهای خلیل آباد نیز سرریز شدهاند. فرماندار کاشمر در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: اکنون در منطقه کوهسرخ مسیر روستای چلپو سیل جاری است و ریزش کوه داشتهایم که در همین خصوص دو اکیپ راهداری در حال فعالیت و
فرماندار کاشمر در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: اکنون در منطقه کوهسرخ مسیر روستای چلپو سیل جاری است و ریزش کوه داشتهایم که در همین خصوص دو اکیپ راهداری در حال فعالیت و بازگشایی مسیر هستند.
محمد علی نبیپور افزود: از رانندگان درخواست داریم اگر میخواهند در این مسیر تردد کنند حتما به این موضوع توجه داشته باشند که احتمال ریزش کوه وجود دارد. از چند بند در روستاهایی که پرآب شده بازدید شده و مشکلی وجود ندارد اما اگر بارندگی شدید شود بندهای بالادست شهر کاشمر خطرناک خواهند بود.
وی بیان کرد: اگر مشکلی برای این بندها ایجاد شود به روستای کسرینه و خود شهر کاشمر آسیب وارد خواهد شد. در روستاهای نای و رزقآباد به دلیل قرار گرفتن در مسیر این بندها و در روستای اسحاقآباد به دلیل نوع بافت با مشکلاتی مواجه هستیم.
فرماندار کاشمر گفت: در بخش کوهسرخ نیز بندهای روستاهای موشک و کوشه نما پرآب شده و احتمال بروز مشکلاتی وجود دارد. در جاده فرعی روستای زندهجان چون احتمال خطر وجود داشت دستور مسدود کردن آن داده شده تا شهروندان فقط از جاده اصلی تردد کنند.
وی بیان کرد: اگر بارندگی شدید باشد در کوهسرخ به خصوص در منطقه چلپو و جاده مواصلاتی نیشابور مشکلاتی جدی خواهیم داشت. منطقه حسینآباد کاشمر به خصوص مناطقی که به مسیلها تجاوز شده و مجموعه مسکن مهر کاشمر در خطر سیلاب هستند و در مناطق خیابان قائم نیز احتمال آبگرفتگی وجود دارد.
نبیپور ادامه داد: با توجه به این که برخی از همشهریان برای بازدید به سمت بندهای خاکی میروند تاکید میکنیم به دلیل بارندگی تمام این مکانها به خصوص حاشیه رودخانهها لغزنده شده و اگر به یک باره از بالادست سیلابی بیاید همه دچار حادثه میشوند.
وی گفت: تاکید داریم مردم حتی برای دیدن سیلاب به حاشیه رودخانهها نروند همچنین امشب از رفتن به مجموعههای تفریحی و تفرجگاهها به جد پرهیز کنند.
۳۰۰ خانوار کاشمر در مسیل سیلاب
در ادامه شهردار کاشمر به ایسنا گفت: شب گذشته جلسهای برای ارزیابی وضعیت شهر در برابر بارشها برگزار شد که در آن ابتدا تهدیدهایی که از بیرون شهر را در معرض آسیب قرار میدهند مورد بررسی قرار گرفت.
جعفرسلیمانی ادامه داد: این تهدیدها شامل مسیلهایی میشود که از ضلع شرق و غرب شهر عبور میکنند و در صورت بارشهای سنگین مشکلاتی را ایجاد میکند.
وی افزود: صبح امروز توسط فرماندار و دادستان از تمام این مسیلها بازدید میدانی شده و مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت کلیه نیروهای خدمات شهری که بالغ بر ۲۰۰ نفر نیرو میشوند در شهر بسیج شدند تا اقدامات لازم را انجام دهند.
شهردار کاشمر اظهار کرد: از روز گذشته تاکنون حدود ۲۵ مورد آبگرفتگی در سطح شهر داشتهایم که اقدامات لازم برای رفع مشکلات انجام شده است. بعد از ارزیابیهای صورت گرفته اقداماتی در حوزه غربی شهر انجام شده و اکنون خطر جدی شهر را تهدید نمیکند.
سلیمانی عنوان کرد: متاسفانه جانمایی اشتباه مسکن مهر در شهر مشکلاتی به وجود آورده که در بلند مدت با انجام اقداماتی باید مشکلات رفع شوند. دیوار ساحلی قدیمی شهر اکنون پاسخگو نیست و باید مقاوم سازی شود و با ادامه آن به سمت جنوب از بروز مشکل جلوگیری نمود.
شهردار کاشمر افزود: متاسفانه بالغ بر ۳۰۰ مورد از واحدهای مسکونی از جمله منطقه حسینآباد در مسیر سیلاب احداث شدهاند که در همین خصوص نیروهای شهرداری آماده هستند تا در صورت لزوم اطلاع رسانی صورت گیرد و تخلیه این مناطق را انجام دهند.
وی افزود: از منتهیعلیه خیابان شهید نیازمند تا منطقه حسینآباد جزء نقاط آسیب پذیر محسوب میشوند همچنین نقاطی که بخواهند از آن مناطق سیلاب وارد شهر شود، شناسایی شدهاند. بالغ بر ۱۰ مکان اضطراری برای اسکان مسافران و حادثه دیدگان پیشبینی شده است.
۱۵ محل برای اسکان اضطراری مسافران
در ادامه فرماندار خلیلآباد به ایسنا گفت: در پی بارشهای چند روز اخیر تمامی دستگاهها و ادارات عضو کارگروه مدیریت بحران شهرستان بلافاصله در آماده باش قرار گرفتند.
مجتبی شاکری افزود: اکنون تمام امکانات، تجهیزات و نیروها برای پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی به خصوص سیل که برخی از نقاط را تهدید میکند در آمادهباش به سرمیبرند. با حضور تمام دهیاران و بخشداران شهرستان جلسه کارگروه مدیریت بحران برگزار شده و حتی همه ماشین آلات بخش خصوصی شناسایی و فراخوان شدهاند.
فرماندار خلیلآباد عنوان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری ۱۸۹ میلیمتر و طی چند روز گذشته ۲۷ میلیمتر بارندگی داشتهایم و اکنون شاهد پر شدن یکی از بندهای شهرستان هستیم اما خوشبختانه تاکنون هیچ خسارتی نداشتهایم.
وی در همین خصوص افزود: براساس تدابیراتخاذ شده ۱۵ محل برای اسکان اضطراری مسافران و شهروندان در نظر گرفته شده و همه دستگاهها، نیروهای انتظامی، نظامی، امدادی و بهداشتی آمادگی لازم برای رویاروری با حادثه را دارند.
شاکری اظهار کرد: با فرمانداران دو شهرستان کاشمر و بردسکن نیز در تماس هستیم تا در صورت نیاز همپوشانی شود. در حوزه استحفاظی شهرستان خلیلآباد تاکنون سیل جاری نشده و بندها در حال پر شدن هستند و در حال سرریز شدن که مدیریت میشود و جای هیچ نگرانی نیست.
فرماندار خلیلآباد افزود: متاسفانه در سالهای گذشته برخی کشاورزان بندهایی را در مسیلها احداث و برخی به بستر رودخانهها تجاوز کردهاند که موجب میشود در هنگام بروز سیل دچار خسارت شوند. در حال حاضر به دلیل انحرافهایی که در مسیلها به وجود آمده نگران مسیر روستای ارغا هستیم هرچند در سالهای گذشته هم به دلیل این انحرافها و ساخت و سازها که در مسیلها صورت گرفته خسارتهایی به بخش کشاورزی وارد شده است.
شاکری عنوان کرد: هرچند مدیران با متخلفانی که به مسیلها و بستر رودخانهها تجاوز میکنند باید برخوردهای لازم را داشته باشند اما از کشاورزان میخواهیم قبل از هرگونه برخورد اقداماتی که انجام دادهاند به حالت قبل برگردانند.
وی گفت: در حال حاضر برای تمام روستاها هشدار صادر شده و آمادگی لازم را دارند از سویی به طور مداوم از بندها توسط کارشناسان بازدید صورت میگیرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰