نرخ مشارکت اقتصادی در استان ۴۷.۲ درصد است
ایسنا/خراسان رضوی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی گفت: نرخ مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی ۴۷.۲ درصد و جمعیت فعال آن ۲ میلیون ۳۰۴ هزار نفر است. مجید نعیمی در نشست خبری سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی در خصوص ارائه گزارش فعالیتهای سال جاری سازمان که صبح امروز برگزار شد، اظهار
ایسنا/خراسان رضوی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی گفت: نرخ مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی ۴۷.۲ درصد و جمعیت فعال آن ۲ میلیون ۳۰۴ هزار نفر است.
مجید نعیمی در نشست خبری سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی در خصوص ارائه گزارش فعالیتهای سال جاری سازمان که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: نرخ بیکاری برای فصل پاییز ۵.۱ درصد بوده که بخش خدمات با ۴۲ درصد، صنعت ۳۲ درصد و کشاورزی با ۱۹ درصد نرخ اشتغال را به خود اختصاص داده است. کل جمعیت شاغل استان در فصل پاییز سال جاری ۲ میلیون ۱۸۷ هزار نفر است. سالانه ۲۸ طرح آماری در استان در قالب ۵۳ هزار نمونه توسط بخش خصوصی و با نظارت سازمان اجرا میشود.
وی افزود: در ارتباط با طرح اشتغال و بیکاری اطلاعات حدود ۲۲۴۴ خانوار در هر فصل در استان جمعآوری میشود. آخرین اطلاعات در این زمینه مربوط به فصل پاییز و مربوط به جمعیت بالای ۱۵ سال است. نرخ مشارکت اقتصادی در استان ۴۷.۲ درصد و جمعیت فعال ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار نفر است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی در ارتباط با شاخص قیمتها و نرخ تورم بیان کرد: این نرخ در ۱۲ ماه منتهی به بهمن ماه سال جاری برای کشور ۳۴.۲ و برای استان ۳۳.۳ درصد است. نرخ تورم نقطه به نقطه برای کشور در بهمن ماه ۴۸.۲ و برای استان ۵۲ درصد بوده است.
وی ادامه داد: در حوزه شهری نرخ تورم برای ۱۲ ماهه کشور ۳۴.۱ درصد و برای استان ۳۱.۹ درصد است. همچنین نرخ تورم نقطه به نقطه برای کل کشور برای بهمن ماه ۴۷.۲ درصد و برای استان ۴۹.۵ درصد است. در سطح روستاها در بهمن ماه، نرخ تورم ۱۲ ماهه ۳۵ درصد برای کشور و برای استان ۳۸.۷ درصد است و نرخ تورم نقطه به نقطه کل کشور ۵۱.۶ و برای استان نرخ ۶۱.۷ درصد برآورد شده است.
نعیمی خاطرنشان کرد: بحث هزینه و درآمد خانوارها در هر فصل با ۱۶۵۶ خانوار بررسی میشود. هزینههای مربوط به خانوارهای شهری در سال ۹۸ به طور متوسط ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به طور ناخالص است و درآمد شهری در سال ۹۸ به طور متوسط ۴۳ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان است. هزینههای روستایی نیز به طور متوسط در سال ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و درآمدهای ناخالص آن نیز به طور میانگین ۲۲ میلیونو ۳۰۰ هزار تومان محاسبه میشود.
سید محمد موسوی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی، نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: در گروه منابع انسانی مهمترین عملکرد ما، برگزاری آزمونهای استخدامی بوده است. هشتمین آزمون استخدامی سال جاری در ۱۱ و ۱۲ دی ماه برگزار شد. تعداد شرکتکنندگان در کل کشور برای ۳۸ هزار سهمیه استخدامی ۵۶۰ هزار نفر و در استان ۴۴ هزار و ۷۷۰ نفر بوده اند و سهیمه استخدامی ۲۶۹۳ نفر برای ۱۵ دستگاه اجرایی بوده است. مصاحبههای استخدامی دستگاهای اجرایی در استان در حال حاضر آغاز شده و مصاحبههای آموزش و پرورش به اتمام رسیده است.
وی در مورد وضعیت نیروی انسانی دستگاههای اجرایی استان گفت: این آمار مربوط به ۸۹ دستگاه اجرایی استان است. میزان کل نیروهای انسانی این دستگاهها ۱۴۴ هزار و ۳۳۴ نفر بوده که از این تعداد ۷۴ هزار و ۹۳۵ نفر زن و ۶۹ هزار و ۳۹۹ نفر مرد هستند. از این میزان خانمها ۵۲ درصد و آقایان ۴۸ درصد شاغلین را شامل میشود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی در مورد نوع استخدام نیروهای انسانی دستگاههای اجرایی ادامه داد: ۱۰۱ هزار و ۶۰۷ نفر، یعنی ۷۰ درصد، نیروهای پیمانی و ۱۷ هزار و ۷۱۷ نفر، یعنی ۱۲ درصد، قرارداد کار معین و ۱۷ هزار و ۴۲۶ نفر، یعنی ۱۲ درصد و قرارداد کارگری ۷۵۸۴ نفر یا ۵ درصد است. از نظر میزان تحصیلات ۵۶۷۳ یا ۴ درصد دارای مدرک دکتری و ۲۲ هزار ۹۶۴، یعنی ۱۶ درصد کارشناسی ارشد، ۷۵ هزار و ۲۲ نفر یا ۵۲ درصد دارای مدرک کارشناسی، ۱۳ هزار و ۱۶۵ یا ۹ درصد کاردانی و ۲۰ هزار ۶۳۰ نفر با ۱۴ درصد دارای مدرک دیپلم هستند.
وی ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی بر اساس ضوابط و بخشنامههای در مصوبه شورای عالی اداری به مدیران ارشد، مدیران میانی، مدیران پایه و عملیاتی تعریف شده است. مدیران ارشد در استان یک الی ۲ نفر هستند. مدیران میانی و معاونان آنها ۵۷۸ نفر در استان هستند که ۴۲ نفر از آنها خانم و ۵۳۶ نفر آقایان هستند. مدیران پایه و عملیاتی ۱۷۷۴ نفر بوده که ۱۷۴ نفر آنان را زنان و ۱۶۰۰ نفر از ایشان آقایان هستند.
موسوی بیان کرد: در حوزه نوسازی و مدیریت عملکرد عمدهترین کار بررسی و ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی بر اساس شاخصهای عمومی و تخصصی است. این شاخصها توسط سازمان اداره استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ میشود. بر اساس این شاخصها دستگاهها مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از تایید نتایج در جلسه شورای راهبری مدیریت استان از دستگاههای اجرایی برتر در جشنواره شهید رجایی مورد تقدیر قرار میگیرند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰