نظارت بر ذبح بهداشتی دام در بوشهر
ایسنا/بوشهر مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از تجهیز و ساماندهی ۲۹ گروه ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بهداشتی بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد. مرتضی بحرانی با تبریک عید سعید قربان با تاکید بر رعایت دستورالعملها و ضوابط بهداشتی اظهار کرد: تمامی مکانها و کشتارگاههای استان بوشهر با رعایت پروتکلهای بهداشتی بر اساس دستورالعمل
ایسنا/بوشهر مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از تجهیز و ساماندهی ۲۹ گروه ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بهداشتی بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد.
مرتضی بحرانی با تبریک عید سعید قربان با تاکید بر رعایت دستورالعملها و ضوابط بهداشتی اظهار کرد: تمامی مکانها و کشتارگاههای استان بوشهر با رعایت پروتکلهای بهداشتی بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان به صورت رایگان را دارند.
وی با اشاره به اینکه این دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی مردم اقدام میکند گفت: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژهای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از تجهیز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا ۲۹ اکیپ شامل۱۹ اکیپ ثابت و ۱۰ اکیپ سیار با حضور ۱۱ دکتر دامپزشک، ۲۷ بازرس بهداشت گوشت و یک ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاهها و نقاط تعیین شده در شهرستانها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه میدهند.
بحرانی با بیان اینکه مدیرکل دامپزشکی استان بوشهربا بیان اینکه تیمهای دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است که تقاضا میشود برای جلوگیری از انتشار بیماری کرونا و بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان خودشان در منزل و معابر عمومی اقدام به ذبح دام نکنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان بوشهر، وی با تاکید بر این نکته که مردم در هنگام خرید دام دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و به همراه خود عینک، دستکش و ماسک داشته باشند تصریح کرد: یکی از خطرناکترین بیماری های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه میشود خانوادهها گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداری در بسته بندی لازم در یخچال مصرف کنند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰