نقش افبیآی و اداره پلیس نیویورک در قتل مالکوم ایکس
خانواده مالکوم ایکس، روز شنبه نامهای منتشر کردند که ادعا میشود توسط افسر پلیسی که در قید حیات نیست، نوشته شده و مدعی است اداره پلیس نیویورک و افبیآی، پشت قتل این رهبر حقوق مدنی سیاهپوستان در سال ۱۹۶۵ بودهاند. به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت خبری اکسیوس، محققان و مدافعان حقوق بشر مدت
خانواده مالکوم ایکس، روز شنبه نامهای منتشر کردند که ادعا میشود توسط افسر پلیسی که در قید حیات نیست، نوشته شده و مدعی است اداره پلیس نیویورک و افبیآی، پشت قتل این رهبر حقوق مدنی سیاهپوستان در سال ۱۹۶۵ بودهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت خبری اکسیوس، محققان و مدافعان حقوق بشر مدت زیادی است که گفتهاند افراد متهم به قتل مالکوم ایکس – بعداً معروف به “الحاج مالک الشباز”- در سالن رقص آدوبون، به غلط محکوم شدهاند. برخی نیز ادعا کردهاند پلیس و مأموران فدرال در مرگ وی نقش داشتهاند.
خانواده ایکس، نامه نسبت داده شده به “ریموند وود”، افسر مخفی سابق اداره پلیس نیویورک که قبل از مرگ معترف شده بود پلیس نیویورک و افبیآی در قتل مالکوم دست به توطئه زدهاند، را علنی کردند.
وود در نامه خود اعتراف کرده که به وی دستور داده شده بود اطمینان حاصل کند درهای ساختمان “هارلم”، جایی که قرار بود مالکوم ایکس به سخنرانی بپردازد، از ایمنی برخوردار نیستند.
دختران مالکوم ایکس جزئیات نامه را در مکان سابق ترور پدرشان منتشر کردند و گفتند صحبت در این باره را تا زمان مرگ وود به تعویق انداختهاند زیرا از اقدام تلافیجویانه مقامات علیه وود ترس داشتند.
“ایلیاسا شباز”، یکی از دختران مالکوم ایکس در کنفرانسی مطبوعاتی اظهار کرد: هرگونه شواهدی که آگاهی بیشتری درباره واقعیت پشت پرده آن تراژدی وحشتناک به ما بدهد، باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.
“محمد عزیز”، “مجاهد عبدالحلیم” و “خلیل اسلام” به اتهام کشتن این رهبر حقوق مدنی، محکوم به حبس ابد شدند.
عزیز و اسلام هرگونه ارتباط با نقشه قتل مالکوم ایکس را رد کردند. حلیم گفته بود این دو مشارکتی در قتل ایکس نداشتهاند.
مالکوم ایکس پس از جدایی علنی از “الایجا محمد”، رهبر امت اسلام و زمانی که تحت نظارت نزدیک افبیآی بود، به قتل رسید.
اداره پلیس نیویورک در بیانیهای گفت تمامی سوابق موجود مربوط به آن پرونده را به دادستان منطقه ارائه داده است و اعلام کرد متعهد به کمک در هر نوع بررسی است.
افبیآی از اظهارنظر امتناع کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰