هایپرتروفی عضله اسکلتی برای بزرگسالان اهمیت ویژهای دارد
ایسنا/لرستان یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: هایپرتروفی عضله اسکلتی برای بزرگسالان اهمیت ویژهای دارد. دکتر وحید ولیپور دهنو در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تارهای عضله اسکلتی تاثیر چشمگیری برای تغییر فنوتیپ خود در پاسخ به محرکها، اختلالهای محیطی و شرایط فشارزا دارند. وی ادامه داد: اثر تغذیهای ورزش مقاومتی نه تنها شامل فشار مکانیکی زیاد
ایسنا/لرستان یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: هایپرتروفی عضله اسکلتی برای بزرگسالان اهمیت ویژهای دارد.
دکتر وحید ولیپور دهنو در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تارهای عضله اسکلتی تاثیر چشمگیری برای تغییر فنوتیپ خود در پاسخ به محرکها، اختلالهای محیطی و شرایط فشارزا دارند.
وی ادامه داد: اثر تغذیهای ورزش مقاومتی نه تنها شامل فشار مکانیکی زیاد بلکه شامل عوامل متابولیکی، هورمونی و عصبی است.
ولیپور دهنو اضافه کرد: عضله اسکلتی بافتی پویاست که به طور سازشی به هر دو ماهیت و شدت استفاده از عضله پاسخ میدهد.
وی اضافه کرد: این شکلپذیری توده عضله که به توانایی آن برای عمل کردن موثر در دامنه گستردهای از شرایط منجر میشود، برای بقای گونهای حیوانی حیاتی است.
این دکترای فیزیولوژی ورزشی افزود: با توجه به نقش عوامل رشد در هایپرتروفی عضلانی و سنتز پروتئین و در نتیجه افزایش آمادگی عضلانی باید این موضوعات مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: هایپرتروفی عضله اسکلتی و همزمان با آن کسب توان برای همه افراد اعم از ورزشکاران توانی نخبه، بیماران در حال بهبود از آتروفی ناشی از آسیب و بزرگسالانی که به علت ضعف عضلانی تحرک خود را از دست دادهاند، اهمیت ویژهای دارد.
ولیپورگفت: برای بروز مشکلات ناشی از ورزش در بدن باید به پزشکان متخصص مراجعه کرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰