کد خبر : 82068
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آبان 1400 - 21:21

هماهنگی برق-آب و برخی در عذاب

هماهنگی برق-آب و برخی در عذاب

ایسنا/لرستان امسال مثل چند سال گذشته با خاموشی‌هایی مواجه شده‌ایم و میزان این خاموشی‌ها در لرستان بیشتر است. مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق  می‌گوید که ظرفیت قابل تولید نیروگاه‌ها حدود ۵۴ هزار مگاوات و نیاز مصرف برق به ۶۵ هزار مگاوات رسیده است و به دلیل محدودیت در تامین برق مجبور به خاموشی بدون برنامه‌ریزی

هماهنگی برق-آب و برخی در عذاب

ایسنا/لرستان امسال مثل چند سال گذشته با خاموشی‌هایی مواجه شده‌ایم و میزان این خاموشی‌ها در لرستان بیشتر است.

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق  می‌گوید که ظرفیت قابل تولید نیروگاه‌ها حدود ۵۴ هزار مگاوات و نیاز مصرف برق به ۶۵ هزار مگاوات رسیده است و به دلیل محدودیت در تامین برق مجبور به خاموشی بدون برنامه‌ریزی شده‌ایم.

وی تاکید کرده که شاید این هفته گرم‌ترین هفته سال باشد، برآورد و پیش‌بینی‌ها این است که مصرف برق کشور به عدد ۶۵ هزار مگاوات و بالاتر برسد که رکورد جدیدی در صنعت برق خواهد بود و با افزایش دمای هوا و همچنین افزایش میزان تقاضا احتمالا باز هم مجبور به اعمال خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده باشیم.

در لرستان نیز که خاموشی‌ها مثل سنوات گذشته در ماه‌های گرم سال اعمال می‌شود و بعضاً با یا بدون برنامه قبلی بوده و داد بسیاری از مردم را درآورده است.

بسیاری از صنوف با مشکل مواجه شده و به قول خودشان کرونا کم بود که حالا ویروس داخلی گریبان آنان را گرفته و دائم در ضرر هستند و هر روز چالش دارند.

اگر بخواهیم از تک‌تک صنوف نام ببریم که قطع برق برای آنها مشکل ایجاد کرده که خیلی زیاد می‌شوند و فقط کافی است نگاهی گذرا در ذهن خودمان به این رویه قطعی داشته باشیم.

برخی معتقدند بار خاموشی‌ها روی دوش محلات حاشیه‌نشین و روستاها بوده و اینکه روزانه چند بار برق آنان قطع می‌شود.

در لرستان چون منابع تامین آب پایدار وجود ندارد و آب برخی محله‌ها با مخزن تامین می‌شود، هنگام قطع برق، این مخازن نیز از کار می‌افتد و آب و برق در این زمینه هماهنگ هستند. در روستاها نیز این مشکل وجود دارد و چاه‌ها از کار می‌افتد.

در روزهای اخیر برخی محله‌های خرم‌آباد بیش از ۱۲ ساعت یعنی نصف شبانه روز آب نداشته‌اند و علت این است که مخزن آب به سبب بی‌برقی از کار می‌افتد و تا در مدار قرار بگیرد، زمان می‌برد و در این حین بار دیگر برق قطع می‌شود و مخزن زمان زیادی در مدار قرار نمی‌گیرد.

دلیل قطعی آب شرب در شهرها و روستاها، ناشی از خاموشی‌های اخیر است به این شکل که بعضی از مناطق شهر و روستاها به‌طور مستقیم به وسیله ایستگاه پمپاژ جریان آب را انتقال می‌دهند و در زمان قطعی برق عملاً این موضوع قابل اجرا نیست هرچند بعضی‌ها می‌گویند چرا از دیزل‌ها یا ژنراتورها استفاده نمی‌شود که باید گفت با توجه به تعداد بالای چاه‌ها، مخازن و ایستگاه پمپاژ عملاً این موضوع امکان‌پذیر نیست و دیزل‌ها قدرت انتقال آب شرب در همه شهر را به شکل مطلوب ندارند.

قطعی آب و نبود منابع آب پایدار در لرستان به حدی زجرآور است که ۱۲ میلیارد مترمکعب روان‌آب این استان وارد حوضه‌های آبریز دیگر می‌شود و لرستان از این نعمت بی‌بهره است و همواره مردم استان به این موضوع اعتراض دارند که در کشاورزی، صنعت و شرب از این نعمت چرا استفاده نمی‌شود.

در برخی مواقع نیز برق بدون اعلام قبلی یا برنامه زمان‌بندی قطع می‌شود و مشکل‌های زیادی به دنبال دارد و باعث نارضایتی مردم لرستان شده و می‌توان گفت در حال حاضر مهمترین دغدغه این مردم “قطع برق” است و براساس آن در طول شبانه‌روز برنامه‌ریزی می‌کنند اما گاهاً برق بی‌برنامه می‌رود و برنامه‌ها هم روی هوا می‌ماند.

در روزهای اخیر بسیاری از مسئولان عالی‌رتبه کشور به قضیه قطعی ادامه‌دار برق ورود کرده و خواستار رفع این مشکل شده‌اند که خبر رسیده تا بیستم مرداد این روند با قدرت ادامه دارد…

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار