کد خبر : 173322
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 آذر 1400 - 18:45

وضعیت کرونای انگلیسی در خوزستان و اعمال محدودیت‌های مرزی/ درخواست وزیر بهداشت از مردم

وضعیت کرونای انگلیسی در خوزستان و اعمال محدودیت‌های مرزی/ درخواست وزیر بهداشت از مردم

وزیر بهداشت تاکید کرد: باز هم از مردم تقاضای صبوری، رعایت بیشتر پروتکل ها و همکاری با ما برای نیفتادن به دام ویروس مخوف و موتاسیون یافته کووید-۱۹ را دارم. به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی گفت: ویروس جدید انگلیسی امروز فراتر از مواردی است که از بیرون آمده و همانطور که قبلا گفته بودم

وضعیت کرونای انگلیسی در خوزستان و اعمال محدودیت‌های مرزی/ درخواست وزیر بهداشت از مردم

وزیر بهداشت تاکید کرد: باز هم از مردم تقاضای صبوری، رعایت بیشتر پروتکل ها و همکاری با ما برای نیفتادن به دام ویروس مخوف و موتاسیون یافته کووید-۱۹ را دارم.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی گفت: ویروس جدید انگلیسی امروز فراتر از مواردی است که از بیرون آمده و همانطور که قبلا گفته بودم این ویروس در کل کشور در گردش است. هفته گذشته گزارشاتی داشتیم مبنی بر مرگ و میر در استان قزوین و البرز که من دوشنبه به قزوین رفتم و ستاد استانی را به همراه استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و البرز، تشکیل دادم که تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد و امروز می توان به جرات بگویم که با کمک و پشتکار شبانه روزی همکارانم در دو دانشگاه، و همچنین در استانداری های این دو استان و… ما وضعیت را در این دو استان خوشبختانه ثابت می‌بینیم و امیدوارم شیوع و گسترش بیشتری نداشته باشند.

وی افزود: گرفتاری عمده ای در استان خوزستان پیدا کردیم که خواب و خوراک را از ما و همکارانمان گرفته است. متاسفانه در شادگان به عنوان اولین کانون و سپس در رامهرمز، اهواز و آبادان و قسمت های جنوب و به خصوص غرب استان خوزستان به شدت گرفتار شدیم. همانطور که قبلا گفتم این ویروس به مراتب سرکش تر و مهاجم تر از ویروس قبلی است و همانطور که گفتم این ویروس هم ابتلای بیشتر، هم بیماری‌زایی و هم مرگ و میر بیشتری نسبت به ویروس ووهان دارند. همکارانم در خوزستان به شدت مراقبند و تیم های مختلفی را فرستادیم. برنامه های مفصلی داشتیم و امروز هم در ستاد ملی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و اختیارات خوبی به رییس دانشگاه و استاندار داده شد.

نمکی تاکید کرد: متاسفانه کانون اصلی گرفتاری ما در خوزستان با ویروس انگلیسی مسافرینی بودند که از کشور همسایه ما عراق می‌آمدند. ما مرزها را بستیم و تا اطلاع ثانوی عبور و مروری از مرزها نخواهیم داشت.

وی افزود: از طرفی از وزیر کشور تقاضا کردم که به عنوان فرمانده قرارگاه عملیاتی ابلاغ کنند که مرزهای ما به عراق از مسیر استان های غربی مانند کرمانشاه و ایلام به سرعت بسته شود و تردد نداشته باشیم. همچنین تصمیم گرفتیم که پروازهای به استان خوزستان را مدیریت کنیم. همکارانم در بیماریابی به شدت دارند کار می کنند. همچنین قرار شد مسیر رفت و آمد قسمت های شمال و شرق استان که آلودگی به ویروس موتاسیون یافته را نداشته با قسمت های دیگر قطع شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: استان های دیگر مانند هرمزگان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان که معمولا بعد از خیزهای خوزستان گرفتار می شوند باید به شدت مراقب باشند. مردم عزیز ما به شدت باید مراقب باشند. متاسفانه آنچه که پیش بینی می کردیم، محقق شد و آن گرفتاری در دام و تله یک ویروس به مراتب سرکش تر از ویروس قبلی است، اما نباید وحشت کنیم بلکه تنها راه مقابله با آن همان رعایت فاصله گذاری و پروتکل هاست. در بسیاری از شهرهای خوزستان رعایت پروتکل ها به زیر ۱۰ درصد نزول کرده بود. در حالی که رابطه مستقیمی میاین کاهش رعایت پروتکل ها و افزیش موارد ابتلا است. اگر مردم دقت کنند و از خودشان مراقبت کنند، ما به آن شکل دچار هراس و وحشت از اشاعه ویروس جدید نخواهیم داشت.

وی گفت: همچنین جلسه واکسن کرونا را هم داشتیم. خوشبختانه افرادی که در داخل واکسن تولید می کنند در جلسه بودند و پروژه ها به خوبی پیش می رود. در عین حال به شدت دنبال این هستیم که اثربخشی واکسن های تولیدی مان را روی ویروس موتاسیون یافته هم ارزیابی کنیم. پروژه ای است که پیش می رود.

وزیر بهداشت گفت: واکسن های وارداتی را هم دنبال می کنیم. تزریق واکسن اسپوتنیک را برای ۱۰۰ هزار نفر دیگر آغاز کردیم که در گروه های آسیب پذیر کادر بهداشت و درمان انجام می شود. ورود ۲۵۰ هزار واکسن ساینوفارم چین را خواهیم داشت که هفته آینده به محض ورود به گروه های آسیب پذر می زنیم.

وی افزود: واکسن آسترازنکا هم از سبد کووکس در اواخر این ماه دریافت می شود که ان شاءالله بتوانیم واکسیناسیونش را آغاز کنیم. واردات واکسن هایی را از هند و کره جنوبی دنبال می کنیم. امیدواریم تا پایان اسفند ماه بتوانیم گروه های آسیب پذیر را تحت واکسیناسیون قرار دهیم.

وزیر بهداشت گفت: همچنین واکسنی را که با انتقال دانش فنی از کوباست داشته باشیم. مزیت این واکسن این است که افرادی که قبلا مبتلا شدند با یک دوز واکسن دیگری که از کوبا دانش فنی اش را می گیریم، می توانیم به عنوان دوز یادآور ایمنی آنها را تامین کنیم.

وی گفت: باز هم از مردم تقاضای صبوری، رعایت بیشتر پروتکل ها و همکاری با ما برای نیفتادن به دام ویروس مخوف و موتاسیون یافته کووید-۱۹ را دارم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار