کد خبر : 139798
تاریخ انتشار : جمعه 12 آذر 1400 - 9:46

پای صادرات خراسان جنوبی از تعطیلی بازارچه‌ها می‌لنگد

پای صادرات خراسان جنوبی از تعطیلی بازارچه‌ها می‌لنگد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از دلایل عمده کاهش صادرات را ممنوعیت به وجود آمده در صادرات، مشکلات ناشی از برگشت ارز و تعطیلی سایر بازارچه‌های مرزی استان دانست. به گزارش ایسنا ، داوود شهرکی، شب گذشته ۲۰ فروردین در کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷

پای صادرات خراسان جنوبی از تعطیلی بازارچه‌ها می‌لنگد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از دلایل عمده کاهش صادرات را ممنوعیت به وجود آمده در صادرات، مشکلات ناشی از برگشت ارز و تعطیلی سایر بازارچه‌های مرزی استان دانست.

به گزارش ایسنا ، داوود شهرکی، شب گذشته ۲۰ فروردین در کارگروه توسعه صادرات خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷ هزار واحد صنعتی با بیش از ۹۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۸۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در این واحدها انجام شده است، گفت: همچنین خراسان جنوبی دارای چهار بازارچه مرزی است که از این تعداد سه بازارچه غیرفعال است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه بازارچه‌های مرزی و فعالیت دو گمرک رسمی در پایانه‌های مرزی ظرفیت خوبی در استان ایجاد کردند، افزود: خراسان جنوبی آمادگی صادرات هرگونه اقلام خوراکی و غیرخوراکی را به افغانستان دارد اما از سمت افغانستان محدودیت‌هایی برای صادرات انجام شده است.

شهرکی تصریح کرد: تولید محصولات استراتژیک عناب، زعفران و زرشک، ۴۵ نوع ماده معدنی و ۷۶ درصد زغال کشور در استان از ظرفیت‌های مهم هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از دلایل عمده کاهش صادرات را ممنوعیت به وجود آمده در صادرات، مشکلات ناشی از برگشت ارز و تعطیلی سایر بازارچه‌های مرزی استان دانست.

شهرکی اظهار کرد: به حداقل رساندن ممنوعیت صادراتی، برگزاری نمایشگاه تخصصی در افغانستان توسط خراسان جنوبی، انتخاب رایزنان بازرگانی از بین تجار موفق، ظرفیت ورود دانشجو از افغانستان به خراسان جنوبی، استفاده مردم از ظرفیت توریسم درمانی، تعرفه ترجیحی و بازگشایی سه بازارچه مرزی از جمله پیشنهاداتی است که امیدواریم پیگیری شود.

وی یادآور شد: تراز تجاری ما با افغانستان مثبت است و با وجود ممنوعیت‌هایی که کشور افغانستان برای ایران ایجاد کرده، سهم ما از تجارت با کشور افغانستان ۲۱ درصد و معادل با ۲.۷ میلیارد دلار است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار