۷ دی، فرصت جدید ثبت نام در فراخوان دعوت به همکاری مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه
ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان از فراهم آمدن فرصت جدید برای ثبت نام در فراخوان دعوت به همکاری مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه تا ۷ دی ماه سال جاری خبر داد. عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا- با بیان اینکه اداره کل توسعه امورمیانجی گری و داوری مرکز توسعه حل
ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان از فراهم آمدن فرصت جدید برای ثبت نام در فراخوان دعوت به همکاری مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه تا ۷ دی ماه سال جاری خبر داد.
عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا- با بیان اینکه اداره کل توسعه امورمیانجی گری و داوری مرکز توسعه حل اختلاف، از میان واجدین شرایط برای دریافت پروانه داوری و میانجی گری دعوت به همکاری نموده است، گفت: فرصت جدید ثبت نام این دعوت به همکاری تا ۷ دی ماه جهت علاقمندان فراهم گردیده است.
رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مرکز توسعه حل اختلاف با استناد به مجموعه مقررات، آیین نامه ها و اسناد بالادستی بخصوص مفاد فصل سوم سند تحول قضائی و آئین نامه میانجی گری در امور کیفری از میان واجدین شرائط برای دریافت پروانه داوری و پروانه میانجی گری دعوت به همکاری کرده است، گفت: فرآیند ثبت نام این همکاری تا ۷ دیماه ادامه خواهد داشت.
رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به روشهای جذب گفت: جذب همکاری به دو صورت آزمونی و غیرآزمونی انجام می شود و مجموع ظرفیتهای در نظر گرفته شده برای ۳ حوزه در ۲۶ شهرستان استان سیستان و بلوچستان بیش از ۱۰۰۰ نفرمی باشد.
صفدری در ادامه افزود: در روش آزمونی ۳ نوع آزمون برای جذب برگزار خواهد شد و داوطلبان می توانند در یکی از سه حوزه داوری- داوری تخصصی خانواده و میانجی گری در آزمون ثبت نام نمایند.
وی تاکید کرد: داوطلبان با داشتن حداقل مدرک سطح ۲ حوزه یا مدرک کارشناسی در یکی از رشته های مرتبط از جمله حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی و الهیات (گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی) می توانند برای ثبت نام در آزمونهای داوری عمومی اقدام و دانش آموختگان مقطع کارشناسی و بالاتر رشته های روانشناسی، جامعه شناسی، علوم تربیتی، مشاوره، مددکاری اجتماعی و مطالعات خانواده، حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی و الهیات (گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی) و دارندگان مدرک حداقل سطح ۲ حوزه صرفاً مجاز به شرکت در آزمونهای میانجی گری و داوری تخصصی خانواده می باشند.
صفدری شرط پذیرش در آزمون کتبی را کسب حداقل ۵۰ درصد نمره آزمون عنوان کرد و گفت: حداکثر ۲ برابر جذب جهت بررسی مدارک و انجام مصاحبه به مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه معرفی خواهند شد.
رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به نحوه جذب غیر آزمونی تاکید کرد: برخی از داوطلبان، بدون آزمون و براساس شرائط خاصی که در دفترچه راهنمای ثبت نام به تفصیل شرح داده شده است می توانند نسبت به ثبت نام غیر آزمونی اقدام و مدارک مورد نیاز را بارگزاری نمایند.
وی ادامه داد: در روش جذب بدون آزمون، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی و حرفه ای و تطبیق شرائط (ویژه مؤسسات داوری موجود) مورد بررسی قرار می گیرد که این فرآیند توسط مرکز توسعه حل اختلاف انجام میگیرد و پس از انجام محاسبات و امتیازات در نظر گرفته شده، در صورت داشتن شرائط احراز افراد جهت مصاحبه حضوری دعوت خواهند شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir ضمن مطالعه دفترچه راهنما، نسبت به ثبت نام در بخشهای آزمونی و غیرآزمون اقدام نمایند.
وی اظهار کرد: هیئت علمی دانشگاهها در رشتههایی که در سطور بالاتر عنوان شدهاند، وکلای دادگستری، قضات بازنشسته، برخی اعضای شوراها و دبیران شوراهای حل اختلاف و نیز، کسانی که کلینیکهای روانشناسی، مؤسسات داوری خصوصی ثبت شده (در حوزههای تخصصی میانجیگری و داوری خانواده) بدون آزمون پروانه داوری دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰