کد خبر : 113686
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 آذر 1400 - 21:23

معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد تعامل سازنده دارند

معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد تعامل سازنده دارند

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت‌های کانون‌های مساجد در عرصه فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: بین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون‌های مساجد تعامل سازنده‌ای وجود دارد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت به نقل از روابط

معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد تعامل سازنده دارند

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از فعالیت‌های کانون‌های مساجد در عرصه فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: بین معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون‌های مساجد تعامل سازنده‌ای وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور،«اصغر امیر نیا» در گفت‌‎وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما) اظهار کرد: ذات انقلاب ما بر پایه فرهنگ دینی و قرآنی است بنابراین باید در تمامی فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر رنگ و بوی قرآنی داشته باشیم.

ادامه داد: هیچ موردی را در زندگی بشر سراغ نداریم که قرآن برایش برنامه ای ارایه نکرده باشد؛ در قرآن کریم تمامی آموزه های مورد نیاز بشر اعلام شده و از سوی دیگر اگر انسان از درک برخی موارد عاجز باشد می تواند به سیره ائمه اطهار(ع) مراجعه کند.

امیرنیا با اشاره به اینکه برخی از فعالیت های قرآنی به دلیل جابه جایی دولت کمرنگ شده بود، گفت: با حضور دولت مردمی که تمام توان خود را برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری بر پایه قرآن و عترت قرار داده است، این برنامه ها با جدیت دنبال می شود.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره آیات و برنامه های هفته قرآن و عترت اشاره کرد و گفت: در زمینه آموزش قرآن و فعال کردن موسسات قرآنی برنامه هایی در دستور کار است.

وی همچنین به همکاری معاونت قرآن و عترت و کانون های فرهنگی و هنری مساجد در اجرای برنامه‌های قرآنی اشاره کرد و گفت: فلسفه وجودی معاونت قرآن و عترت و کانون های مساجد، هدایت و راهنمایی مردم به  سمت معنویت و بهره گیری از آموزه های دینی است.

امیرنیا تصریح کرد: پیوند خوبی میان معاونت قرآن و عترت و کانون‌های مساجد شکل گرفته است و بسیاری از کارشناسان ما با کانون های مساجد و جامعه قرآن در ارتباط بوده و می توانند نیازهای جامعه قرآنی را شناسایی کنند.

سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نیاز جامعه قرآنی این است که خود را در بطن جامعه قرار دهد، گفت: جامعه قرآنی نباید تنها به قرائت و آموزش تفسیر اکتفا کند چرا که اگر آموزه های قرآن در جامعه ساری و جاری نشود ارایه آن اثرگذار نخواهد بود.

وی افزود: مردم، هنر و ذات این انقلاب پاک و دینی است و اگر این تذکرات از سوی جامعه قرآنی و بزرگان دین ما در اختیار تمام اقشار قرار گیرد، نمود آموزه‌های قرآنیرا در جامعه شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

اخبار