کد خبر : 95521
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1400 - 15:25

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

ایسنا/یزد «حسین مسرّت» پژوهشگر و محقق یزدی در همایش گرامیداشت دکتر حسین محبوبی اردکانی و هفته کتاب و کتابخوانی در جمع اهالی فرهنگ و ادبیات شهرستان اردکان موردتجلیل قرار گرفت. همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی همایش گرامیداشت یادمان دکتر حسین محبوبی اردکانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشاکر امام جمعه اردکان و جمعی از اهالی

تجلیل از استاد «مسرت یزدی» در یادمان مرحوم «محبوبی اردکانی»

ایسنا/یزد «حسین مسرّت» پژوهشگر و محقق یزدی در همایش گرامیداشت دکتر حسین محبوبی اردکانی و هفته کتاب و کتابخوانی در جمع اهالی فرهنگ و ادبیات شهرستان اردکان موردتجلیل قرار گرفت.

همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی همایش گرامیداشت یادمان دکتر حسین محبوبی اردکانی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشاکر امام جمعه اردکان و جمعی از اهالی فرهنگ و قلم این شهرستان، در سالن اجتماعات کتابخانه آیت‌الله حائری اردکان برگزار شد در پایان این همایش از استاد به نام و معاصر فرهنگ و ادب پارسی استان یزد تجلیل شد.

«حسین مسرت» از پژوهشگران، مصححّان متون کهن، کتابشناسان و یزدشناسان شناخته شده کشور که در حوزه یزدشناسی و کتابشناسی به ویژه تصحیح متون و فهرست‌نگاری نسخ خطی، دستی هم در شعر و شاعری دارد و با تخلص «مسرور» اشعاری می‌سراید در این همایش در وصف استاد فقید محبوبی اردکانی چنین گفت: دکتر حسین محبوبی اردکانی فرزند آقا شیخ محمّد از علمای معروف اردکان در سال ۱۲۹۴ش در اردکان یزد به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و مقدّمات عربی را در همان شهر گذراند.

وی افزود: ویژگی برجسته استاد محبوبی اردکانی، مکارم اخلاقی وی بود چرا که وی انسانی بسیار وارسته، قانع، فروتن و بی اعتنا به جاه و مال بود و به قول ایرج افشار هم محقق بود و هم دانشمند پرکار.

نویسنده «در آیینه روزها» تاکید کرد: استاد محبوبی بواسطۀ احاطه ای که در تاریخ قاجار داشت، بسیاری از رجال و خاندان های عهد قاجار را می شناخت و مقالات مهمّ رجال عهد قاجار را در دانشنامه ایران و اسلام نوشت.

این پژوهشگر با بیان اینکه آثار دکتر محبوبی ۲۹ کتاب شامل تالیف و تصحیح است، افزود: از معروف ترین آثار وی می توان به «تاریخ تحوّل دانشگاه تهران و مؤسّسات آموزش عالی در ایران» و همچنین «کتاب تاریخ مؤسّسات تمدّنی جدید در ایران»،« سه سفرنامه»، «فهرست عکس های تاریخی» دو جلد، «کتاب شناسی کتاب های خطی» و کتاب «مقدّمه ای در باب آشنایی ایران با مظاهر تمدّن غربی»» اشاره کرد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پراپ فرم ایرانی

یاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرام

برو موزیک

زيرنويس هاي فيلم

مشاوره خرید رپورتاژ آگهی دائمی

اخبار