ثبت نتایج کارآزمایی بالینی یک مکمل دارویی در سایت سازمان جهانی بهداشت
نتایج کارآزمایی مکمل دارویی ساخته شده در یک شرکت دانشبنیان در سایت سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسید. به گزارش ایسنا، نتایج کارآزمایی بالینی مکمل دارویی «آستابیوم» که توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان تولید شده، در سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسیده است. در سال ۹۹ پژوهشگران این شرکت دانشبنیان با همکاری شرکت تهران دارو موفق به فرموله
نتایج کارآزمایی مکمل دارویی ساخته شده در یک شرکت دانشبنیان در سایت سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسید.
به گزارش ایسنا، نتایج کارآزمایی بالینی مکمل دارویی «آستابیوم» که توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان تولید شده، در سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت به ثبت رسیده است.
در سال ۹۹ پژوهشگران این شرکت دانشبنیان با همکاری شرکت تهران دارو موفق به فرموله کردن و تولید کپسول ژلهای مکمل دارویی آستابیوم به منظور کمک به درمان و کاهش شدت بیماری کووید-۱۹ شدند.
این کپسول فرآوردهای طبیعی، حاوی ماده موثره اصلی ضدالتهابی اختصاصی «آستاگزانتین» است که با مکملهای ویتامین E (آلفا – توکوفریل استات)، ویتامین D۳ (کوله کلسیفرول) و امگا ۳ (روغن ماهی) فرموله شده است.
این مکمل دارویی مهارکننده سندرم آزادسازی سایتوکاینهای التهاب (CRS)، اینترلوکین ۶، TNF-α و کاهشدهنده CRP در بیماران حاد تنفسی ناشی از کرونا ویروس است. این فرآورده طبیعی توانایی بسیار بالایی در تقویت سیستم ایمنی در بیماری های ام اس، دیابت، انواع سرطان ها، قلبی-عروقی، رماتیسم مفصلی و نقص ایمنی را دارد. همچنین در بیماریهای چشم مانند آب مروارید و نیز استرس اکسیداتیو موثر است و به کاهش کلسترول LDL، افزایش سلامت پوست، افزایش قدرت باروری و بهبود کیفیت اسپرم، رفع خستگی مفرط وبهبود عملکرد ورزشی و استقامت، محدود کردن آسیب عضلانی ناشی از ورزش، سرکوب توسعه بیماریهای مرتبط با سبک زندگی مانند چاقی، تصلب شرایین، دیابت، چربی خون و فشار خون کمک می کند.
موافقت اصولی تولید فرآورده طبیعی آستاگزانتین توسط سازمان غذا و دارو تایید شده و اخذ مجوز تولید فرآورده طبیعی، مکمل دارویی آستابیوم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و نیز سازمان غذا و دارو در جریان است.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه الزهرا؛ این شرکت دانشبنیان در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور مستقر است و در سال ۱۳۹۹ توسط دکتر علیرضا احمدی؛ دانشیار گروه بیومدیکال دانشگاه الزهرا (س)، دکتر رویا ایازی نصرآبادی؛ دانشآموخته شیمی آلی و عضو بنیاد ملی نخبگان، دکتر محمدحسین صنعتی؛ عضو هیأت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ایران و دکتر علی رحمانی؛ عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه الزهرا (س) تاسیس شده است.
این شرکت در حوزه تحقیق و توسعه فنآوریهای تولید دارو و مکملهای دارویی و فرآوردههای زیستی، بیولوژی مولکولی، سلولی و ژنتیکی مشتمل بر مواد اولیه، مواد واسط و محصولات نهایی، تولید دانش فنی و واگذاری آنها، تولید فرآوردههای دارویی، زیستی و آرایشی بهداشتی و… فعالیت میکند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰